Zvijezde i tračevi

Stan u Dubaiju i planina na Mojkovcu: Pjevačica i sin naslijedili su pravo bogatstvo

Autor Marina Cvetković

Goga Sekulić otkrila šta sve posjeduje od nekretnina i nasledstva.

Goga Sekulić
Izvor: Instagram/sekulicgoga

Goga Sekulić je nedavno doživjela nezgodu, kada ju je na pješačkom prelazu "pokosio" automobil. Od tada se oporavlja, a o njoj brine i bivši suprug Uroš, koji je odmah doletio iz Švajcarske čim je čuo za sve.

Pjevačica je jednom prilikom otvoreno govorila o problemima sa kojima se suočava njen sin Vasilije, otkrila je da njen naslednik zaostaje u razvoju. Kada je primijetila prve znakove, odmah je odlučila se iz inostranstva vrati u Srbiju kako bi potražila pomoć od najboljih stručnjaka.

Sekulićeva je istakla da je u dobrim odnosima sa Urošem, ocem njenog sina, s kojim zajednički rade na tome da Vasiliju obezbijede sve što mu je potrebno za njegov napredak. Takođe je dodala da je naslednik već dobio na poklon stan u Dubaiju.

"Sada ću ekskluzivno da kažem, možda se tata njegov i naljuti. Dobio je stan u Dubaiju od tate. Tata mu stiže iz Ciriha na rođendan. Najbitnije mi je da oba roditelja budu tu. djeca treba da budu maksimalno ispoštovana i voljena. Da oba roditelja učestvuju u odrastanju djeteta", smatra ona i otkriva u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom.

"U dobrim smo odnosima, jako korektnim. Voljela bih tako da ostane", zaključila je Goga, pa jednom prilikom progovorila o nekretninama.

"Pošto se pjevači hvale da imaju mnogo nekretnina, evo reći ću i ja, imam dva stana i jedan auto. Stan na Vračaru vrijedi 300.000 evra. Porez na njega sam uredno platila", rekla je Goga kroz osmeh u emisiji ''Premijera Viked Specijal''.

Osim toga, pjevačica i njena rođena sestra naslijedile su i veliko bogatstvo u Crnoj Gori. "Sestra je dobila kuću na moru, a ja sam dobila planinu u Mojkovcu", ispričala je u emisiji ''Zvezde Granda Specijal'' pa dodala: "Ne planinu bukvalno, više brdo, ali ne smijem da kažem koliko je to brdo. Mnogo hektara ima."

 A na pitanje šta planira da uradi sa tolikom zemljom, Sekulićeva odgovara: "Pa mislila sam neki rafting. Mislim u budućnosti, kad se ode u penziju mora nešto da se radi, pjevaću sa brda", našalila se ona.