Zvijezde i tračevi

Kejt završila sa hemioterapijama, pa donijela odluku: Uključen i princ Vilijam, svi misle da ovo znači samo jedno

Autor Katarina Bojović

Kejt Midlton i princ Vilijam odlučili su se za promjenu nakon objave da je dio njene bitke za zdravlje gotov.

Izvor: Instagram/princeandprincessofwales

Kejt Midlton pojavila se nakon višemjesečnog odsustvovanja iz javnosti, i podijelila da je završila sa hemioterapijama, ali da se njeno "putovanje kroz borbu sa karcinomom" nastavlja.

O videu koji je objavila priča cio svijet, a sada su svi primijetili da je došlo do još jedne promjene. Kejt i princ Vilijam ažurirali su svoje profilne fotografije na društvenim mrežama zamijenivši fotografiju snimljenu tokom posjete Irskoj 2020. godine s isječkom iz pomenutog i emotivnog videa.

Na profilnoj slici, zaljubljeni kraljevski par sjedi na ćebencetu u šumi, dok se drže za ruke, a sa njima su i njihova djeca. Ažuriranja njihovih profila na društvenim mrežama mnogi tumače kao znak "novog početka" sada kada je dio Kejtine borbe gotov.

Izvor: Twitter

Podsjetimo, princeza je poručila:

"Kako se ljeto bliži kraju, ne mogu da vam kažem kakvo je olakšanje što sam konačno završila hemoterapiju.Poslednjih devet mjeseci bili su nevjerovatno teški za nas kao porodicu. Život kakav poznajete može se promijeniti u trenu i morali smo da pronađemo način da se krećemo kroz olujne vode i nepoznati put. Putovanje je složeno, zastrašujuće i nepredvidivo za sve, a posebno za one koji su vam najbliži. Uz poniznost, to vas takođe dovodi licem u lice sa vašim sopstvenim ranjivostima na način na koji nikada ranije niste razmatrali, a sa tim i novu perspektivu na sve. Ovo vrijeme je pre svega podsetilo Vilijama i mene da razmislimo i budemo zahvalni za jednostavne, ali važne stvari u životu, koje mnogi od nas često uzimaju zdravo za gotovo. Jednostavno voleti i biti voljen", rekla je princeza od Velsa, piše DailyMail.