Zvijezde i tračevi

Benov najbolji drug tešio Džej Lo, a glumac mu sad duplo vratio: Svi u neverici, Aflek uhvaćen dok mu ljubi ženu

Autor Jelena Sitarica

Ne znamo šta će na ove fotke da kaže Met Dejmon...

Izvor: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ukoliko ste mislili da je "Benifer" drama gotova, varate se! Malo nakon što je latino diva prošetala u osvetničkoj haljini koja je malo toga ostavila mašti, a potom viđena dok se drži za ruke, ni manje ni više nego sa Metom Dejmonom, najboljim drugom uskoro bivšeg muža, i Aflek je odlučio da se uzvrati "udarac". 

Njega su paparaci uslikali dok grli suprugu svog prijatelja, a potom je ljubi u glavu, što je mnoge iznenadilo. 

Ljudi su gotovo jednoglasno shvatili ovaj potez kao neku vrstu osvete, te nisu štedeli glumca. 

"Jadno i bedno", "Znao si s kim ulaziš u vezu, ponizio si je, ostavio samu, i sad se svetiš jer je tvoj drug stao sa ženom koju si šutnup, sramno", "Koliko si jadan od nula do Ben Aflek", "Znam da su bliski, i da se druže, ali baš sada, baš kada te snimaju paparaci ti je ljubiš u glavu, odvratno", "Da nije tužno bilo bi smešno", "Da li je moguće da je toliko sujetan", pisali su na mrežama. 

Iako je dobar deo planete isprva bio na Aflekovoj strani kada je tek počelo da se šuška o razvodu, nakon pojedinih poteza glumca, mnogi su prešli na stranu Dženifer Lopez.

Izvor: YouTube/VRAI Magazine

Ona se nakon svega nije oglašavala, ali mnogi veruju da joj neće biti drago da vidi da se njen uskoro bivši suprug "ponaša klinački". 

Pogledajte i kako je Džej Lo izgledala nedavno kada se srela sa Dejmonom: