Zvijezde i tračevi

Jovana Jeremić iznijela mračnu tajnu koleginice: "Muž joj je gej, ima paralelnu vezu sa muškarcem, a ona ćuti"

Autor Jelena Sitarica

Jovana nije željela više da ćuti nakon što ju je koelginica mjesecima, kako kaže, "ogovarala".

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Voditeljka Jovana Jeremić poznata je po tome što nema dlake na jeziku, a svojim izjavama i potezima nerijetko šokira domaću javnost.

Međutim, ovog puta je otišla korak dalje, te je iznijela mračnu tajnu koleginice zbog čega je javnost zanijemila. Ne samo što je Jeremić otkrila istinu o braku voditeljke, već je dala i dovoljno "hintova" da ljudi mogu da pogode o kome se radi, iako nije iznijela ime i prezime. 

Kako kaže, jedna njena "koleginica" je u dogovorenom braku sa muzičarem.

Pričamo stalno tako o moralu, nemoralu. U našim krugovima se sve zna. Ja se iznerviram, pa moram da kažem. Vodim računa da ne iznosim, ali moram da kažem ovog puta, kad govorimo o aferama... Znam nekoliko stvari, kao kad sam otkrila za Draška i Tanju Savić, on se kačio na moje ime jer mu je odgovaralo da se tako provlači. Ja potpuno druge tipove preferiram kao prijatelje, a kamoli partnere - rekla je Jeremićeva, te nastavila:

Njegova supruga se kačila za mene. Ide u podkast i priča o meni. Ja sam uspjela, broj sam jedan, mnogi su na drugačiji način to zamišljali. Postoji jedna afera za koju svi znaju, ali o tome ne pričaju jer svako svoju g**u čuva. Ne volim kad se prikazuje neko da je mnogo porodičan, a da to nije. Koliko parova znate da su za naslovne strane u porodičnim odnosima, a znate da taj muž ima paralernu vezu i da vara ženu sa muškarcem, da je gej. Jedan razvod se spekulisao da je pjevač gej, a bio u braku. To je jedna tema u kojoj treba razmišljati. Svi znaju da on voli muškarce, a ona na sve to ćuti.

Jovana Jeremić je nastavila da iznosi šok detalje i tvrdi da je njena koleginica svjesno pristala na takav brak.

Da, zna i pristala je jer je njen muž izuzetno bogat i talentovan, talentovan u svakom smisli. Supruga lijepo živi, bavi se javnim poslom, voditeljskim i voli da drži predavanja kako treba biti fantastičan voditelj, kakvo vreme je danas došlo i ko se slika. Može svako da se slika, ali ne može da bude broj jedan. Moja poruka toj ženi, gospođi je da prvo počisti svoje dvorište, pa onda da daje moralne lekcije. Ja mogu sad da iznesem imena i prezimena, ali to nisam uradila. Branim se samo kad me neko dira - istakla je Jovana Jeremić u emisiji "REDakcija".