Zvijezde i tračevi

Porodila se ćerka Siniše Mihajlovića: Dječak dobio dva imena, a zbog jednog milioni gledaju i plaču

Autor Jelena Sitarica

Lijepa Virdžinija Mihajlović postala je mama po drugi put.

Izvor: Instagram/printscreen/virgimih

Mlađa ćerka proslavljenog srpskog fudbalera Siniše Mihajlovića donijela je na svijet svoje drugo dijete.

Baš kao što se i pisalo poslednjih dana, Virdžinija je postala mama dječaka koji je dobio dva imena, ali je drugo ono koje je raznježilo, ali i rasplakalo mnoge fanove fudbalskog asa. 

Mališan se zove Leone Siniša, upravo po slavnom dedi. 

"Izabrali smo ime Leone Siniša jer je meni ime Leone uvijek bilo omiljeno, ono znači Lav, i spojeno sa Siniša mi se svidjelo kako to zvuči. Moj tata je bio lav", rekla je njegova ćerka Virdžinija, koja već ima ćerku Violante par dana pred porođaj.

Izvor: Instagram/vickymiha

Inače, slike dječaka prva je podijelila njena starija sestra Viktorija koja nije skrivala oduševljenje zbog prinove u porodici.

Izvor: Instagram - vickymiha

Inače, lijepa Virdžinija ima 26 godina, i influenserka je, a u javnosti je bila poznata i po učešću u italijanskom rijaliti programu "Ostrvo slavnih" koji je sličan "Surviveru". Ljubi popularnog fudbalera Alesandra Voljaka sa kojim je godinama bila u skladnoj vezi. 

Par se relativno skoro i zavjetovao na vječnu ljubav, a kako je kasnije sama priznala, najteže joj je to što je otac nije odveo do oltara.

Ipak, majka Arijana kao i ostatak porodice potrudili su se da joj ovaj dan ipak bude urezan u najljepšem sjećanju, te su je do oltara ispratila braća, a danas je njena porodica ponovo bogatija za jednog Sinišu, ali juniora.

Pogledajte detalje sa njene svadbe: