Zvijezde i tračevi

U ovu kuću Jelena Karleuša nije ušla 6 godina: Nakon tragične smrti za nju su ova vrata trajno zaključana

Autor Jelena Sitarica

Nakon smrti majke, pjevačica je imala problem da pređe prag.

Izvor: Youtube printscreen /Kurir

Iako je prošlo dugih šest godina, Jelena Karleuša smrt majke Divne nikada nije uspjela da preboli. Pjevačica često dijeli uspomene sa njom, a nema sumnje da bi joj majčina podrška i te kako značila sada kada se i razvodi od Duška.

Ipak, "mala od skandala" je, prema sopstvenim riječima, navikla da se u životu bori sama, što je i pokazala tokom brojnih nedaća koje su je zadesile.

Izvor: Insrtagram/karleusastar

No, iako je nastavila dalje sa životom, hrabro se noseći sa izazovima, i dalje postoje stvari koje ne može da uradi, upravo zbog prevelikog bola, kao što je, primjera radi, odlazak u kuću gdje je Divna živjela. 

Podsjetimo, čuvena radijska voditeljka je preminula u svom domu nakon duge borbe sa teškom bolešću, a Jelenu su vijesti zatekle na putu dok se vraćala sa nastupa u Beču.

Izvor: Instagram/DivnaKarleusa

Nakon Divnine smrti Jelena nije, kako je ispričala jednom, nikada uspjela da smogne snagu i ode u kuću njoj najbitnije osobe, a vrata ovog doma ostala su zaključana.

"Moja majka sve što je u životu skupljala i zaradila i za šta se borila ostalo je u njenoj kući zaključano i nikad više nisam ušla", otkrila je pjevačica.

"Nikad nisam ušla u njenu kuću. Ostala je onako kako smo je iznijeli iz kuće, tako je ostalo sve njeno i ja sam shvatila da sve što imamo sad, đinđuve, zlato, kola, stanove, to je potpuno nebitno", rekla je Jelena u emisiji "U ringu".

Pogledajte još fotografija Jelene Karleuše sa majkom: