Zvijezde i tračevi

Slika iz Marbelje koju svi komentarišu: Veljko između Bogdane i Anastasije, a snaja i zaova u ovom šik izdanju

Autor Marina Cvetković

Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana spakovali su kofere i otputovali u Španiju u posjetu Anastasiji i Nemanji.

Izvor: Instagram/ ac3isb4ck

Veljko i Bogdana su odsjeli u luksuznom hotelu u Španiji, gdje noć košta paprenih 1.000 eura i više, a sada je u Marbelji pozirao sa svojom sestrom Anastasijom, kao i supugom Bogdanom.

Veljko je pozirao između sestre i supruge sa šeširom, i njih troje nisu skidali osmijeh sa lica.

Izvor: Instagram/ ac3isb4ck

Anastasija i Bogdana bile su u šik ljetnjim kombinacijama, a lajkovi i pozitivni komentari su samo pljuštali. 

Veljko i Bogdana Ražnatović riješili su da se malo odmore od svakodnevice i upute se ka Sevilji, gdje već duže vrijeme živi njegova sestra Anastasija i zet Nemanja Gudelj.

Izvor: Instagram/ ac3isb4ck

Cecin nasljednik već godinama letuje na Kipru u vili koja je u porodičnom vlasništvu, a čini se da je ove godine napravio presjedan.

Ako je suditi prema objavama na društvenim mrežama, Veljku je ovo prvi put da posjećuje mjesto sestrinog boravka. Tako smo imali prilike da vidimo kako izgleda jutro u Sevilji, a interesantno je da on i njegova supruga nisu noćili u vili Gudelja, već u iznajmljenom apartmanu.

Izvor: Instagram/veljkoraznatovicfan10

Podsjetimo, Nemanja i Anastasija u Sevilji žive u velelepnoj vili opasanoj zidinama, okruženom palmama, a u dvorištu se nalazi veliki bazen pored koga se Anastasija često opušta, piše Hello.

Podsjetimo, boks nije primarni posao našeg sportiste. Nakon što se oženio, Veljko se sa suprugom Bogdanom i sinovima Željkom i Krstanom preselio u Titel, gdje ima farmu svinja.

Pogledajte još Anastasijinih fotografija iz Španije: