Zvijezde i tračevi

Suza suzu stiže u Jutarnjem programu: Goga gostovala kod Jovane Jeremić, obe počele da plaču u isto vreme

Autor Dragana Tomašević

Pevačica Goga Sekulić gostovala u Jutarnjem programu Jovane Jeremić

Izvor: Pink screenshot

Pevačica Goga Sekulić pre nekoliko dana je prevezena u Urgentni centar nakon što ju je na pešačkom prelazu udario automobil.

Goga je prošla s povredama ruke, vrata i kolena, a jutros je u Jutarnjem programu Jovane Jeremić prepričala detalje incidenta, pri pomenu deteta zaplakala, a sa njom i voditeljka.

"Hvala Bogu da sam ostala živa i zdrava, ugruvana sam, doživela sam veliku traumu. Tada sam ostavila sam dete u vrtić, pošla sam po opravdanje. Bila sam odmorena, krenula sam da se nađem sa sestrom i ocem. Mimoišla sam se sa jednom ženom na pešačkom i samo sam u jednom momentu videla auto koji je krenuo na mene. Pitala sam se da li je ovo namerno ili slučajno. Ja i dalje pamtim njegovi ledeni pogled, ja sam bila na šoferki pa na betonu. On je izašao, izvinjavao se, bio je uplašen... Policija nije dala da komuniciramo. On je sutradan odmah počeo da radi, zvao je mog oca da se izvinjava i da kaže da je tu ako bilo šta treba", rekla je Goga i dodala:

"Ja nisam neko ko plače, posao je najmanje bitan, meni je sin najbitniji. Sad kad sam najpotrebnija svom detetu i kad moram da radim, ja ne mogu. Mojoj mami se slošilo kada je čula za ovo, ja moram da budem dobro zbog deteta", rekla je Goga koja je ridala, a onda se zajedno sa njom zaplakala i Jovana Jeremić.

Izvor: Pink screenshot

 BONUS VIDEO: