Zvijezde i tračevi

Adrijana Lima prvi put pokazala novo lice ali i ćerke: Starija naslijedila njen stari lik, a mlađa isti Jarić

Autor Jelena Sitarica

Manekenka se prvi put pojavila na nekom većem događaju nakon što je mjesecima bila na udaru kritika.

Izvor: Profimedia

Nakon više od pola godina skrivanja, Adrijana Lima se konačno pojavila na nekom velikom događaju, a za to je imala poseban razlog. Njen partner Andre Lemers predstavio je novi film "The Ticket", a podrazumijevalo se da će kraj njega na crvenom tepihu biti upravo njegova najveća podrška.

Slavna manekenka nije skrivala ponos zbog Lemersovog uspjeha, te ga je i na mrežama hvalila na sva usta, a na crvenom tepihu je pozirala zajedno sa ćerkama koje je dobila u braku sa Markom Jarićem, kao i sa njegovom djecom iz prethodnog odnosa. 

Izvor: Instagram.com/adrianalima

Limin dolazak je izazvao ogroman bum upravo iz razloga što se mjesecima krila od paparaca, te je čak i na svom profilu izbrisala dobar dio objava iz prošlosti, ostavivši samo 9 "najznačajnijih". 

Šuškalo se da se posvetila "saniranju posledica" nakon pretjerivanja sa plastičnim intervencijama, naročito filerima koji su, kako su pisali strani mediji, migrirali po licu. 

Iako je Adrijana demantovala da je išta radila, nakon njenih paparaco slika oglasili su se brojni plastični hirurzi koji su je "uhvatili u laži" zbog sitnice koja je navodno odala pravo stanje stvari.

Lima je imala naglašene nazobijalne bore, te je sve vrijeme izgledala kao da je namirisala nešto loše, što je, kako tvrde stručnjaci, jedan od pokazatelja da se pretjeralo sa botoksom i filerima. 

U isti mah, ljudi su kontantno upoređivali fotografije koje je postavljala sama Lima na mreže na kojima je izgledala gotovo nerealno savršeno, poput: 

Izvor: Instagram/ adrianalima

... i onih koji su pravili fotografi na dešavanjima. Iako je manekenka prelokepa, to njoj samoj očigledno nije bilo dovoljno dobro da bi takve slike kačila na svoj Instagram.

Izvor: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

No, sada se čini da je fatalna manekenka ne samo smršala i vratila staru liniju, već je i promijenila "plastičara", jer ne samo da je "sanirala" loše intervencije, već njeno lice izgleda potpuno podmlađeno i svježije. 

Izvor: Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Takođe je primjetno i da na koži nema ama baš nijednu boru, te je jasno da je manekenka nastavila sa korekcijama, ali pametnije. 

Ipak, ne možete, a da ne kažete da izgleda sjajno!

Veliku pažnju su ukrale i njene ćerke koje su sada već izrasle u prelijepe mlade dame. Starija Valentina je njena kopija iz mladosti, iako na licu ima pomalo i nečeg Jarićevog, dok je mlađa, Siena, ženska verzija srpskog košarkaša. 

Izvor: Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Djevojčice su raspoloženo pozirale kraj majke i očuha, a mnogi prognoziraju da će krenuti Liminim stopama.