Zvijezde i tračevi

Sin Zlate Petrović ulazi u rijaliti! Na pitanje o intimnim odnosima dao šok odgovor: "Mama će mi reći 'to care'"

Autor Jelena Sitarica

Jovan Pejić se uveliko sprema za učešće u rijalitiju "Elita".

Izvor: Instagram/pejic_jovan

Sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje uskoro će se useliti na imanje rijalitija "Elita", a po svemu sudeći, spreman je da pred kamerama pokaže i šta treba, ali i šta ne treba. 

"Spreman sam. Iskreno ulazim da bih stekao neko iskustvo, radio sam, svoj sam čovjek. Trebalo bi mi novca koji je malo brži, za biznis koji ja želim. Glupo mi je da tražim od mame i tate. Pokazaću ljudima da su moji roditelji dobri i kvalitetni", rekao je Zlatin sin.

Izvor: Instagram printscreen/pejic_jovan

"Majka je rekla da budem kakav jesam i više emotivniji. Možda se zaljubim, nikad ne reci nikad. Ona će kući da se nervira i svađa sa tv-om, emotivna je. Otac kaže "uđi i zezaj se". Odlučio sam u dva dana da ću da uđem, prethodne dvije sezone nisam ulazio, imao sam djevojku, sad sam slobodan. Kad je čula da ulazim, majka mi je rekla "Ti nisi normalan", ali je shvatila posle. Rekla mi je da budem opušten kao što jesam, bila je i ona prije 15 godina u rijalitiju, rekla mi je da treniram, da bijes iznesem kroz trening. Moji majka i otac znaju sve, i znaju da sam okej, možda me upoznaju u 24/7, oni će to da gledaju. Sa svojim drugarima i na poslu nemam etiketu 'Zlatinog i Pejinog sina', samo u medijskom smislu. Nisu mi rekli 'Nemoj da nas brukaš', a ni nemam ni jedan razlog zašto bih ih obrukao."

Nema problem da vodi ljubav pred kamerama

Izvor: Nenad Kostić

"Unutra se provodi dugo vremena, mi muškarci volimo kad nam neko pruža pažnju, velike su mogućnosti da se zaljubim. Odnosi pred kamerama, možda budu, možda ne budu. Majka bi rekla "To sine, to care", oni su opušteni. Sa roditeljima imam drugarski odnos, nemam nikakav problem", rekao je Pejić.

"Potrudiću se da se suzdržim, ako mi budu napadali majku i oca. Moguće da će biti neka svađa, gledaću da ne udarim nikog."

"Bio sam sa starijim djevojkama, ali ne bih sa njima planirao porodicu, mada nikad ne reci nikad. Ima nekoliko lijepih djevojčica, nisam još sve upoznao. Možda se zaljubim u nečiju dušu", rekao je Jovan.

"Možda ako joj bude bolje da ne gleda, možda Zlata uđe u Elitu ili na Farmu", otkrio je pjevačicin naslednik.