Zvijezde i tračevi

Zadržaće je danas u bolnici: Isplivale nove informacije o Gogi Sekulić, evo šta se dešava s pevačicom posle saobraćajke

Autor Dragana Tomašević

Goga Sekulić na detaljnom ispitivanju u Urgentnom centru.

Izvor: Instagram/sekulicgoga

Goga Sekulić jutros je oborena na pešačkom prelazu kada je na nju automobilom marke “folksvagen kedi” naleteo M. D. (41), a pevačica je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar.

Kurir saznaje da će pevačica danas biti zadržana u bolnici radi detaljnih pregleda. Na licu mesta gde se odigrala nesreća na pešačkom, svedok je otkrio da je "bilo sve normalno, do trenutka kada se čulo 'bum'", na ulici.

"Sve je bilo mirno i samo sam u jednom momentu čula “bum”. Nisam odmah shvatila o čemu se radi, a onda sam videla da je oborena neka žena na pešačkom. Jaukala je, a čovek koji je vozio se baš potresao. Ubrzo je došla i Hitna pomoć, odveli su je, bila je svesna. Tek sam posle shvatila da je reč o Gogi. Jadna žena, ovo više nije normalno kako se vozi. Došla je i policija, odradili su uviđaj i otišli. Baš sam pod stresom".

Menadžer Nenad Šipka je za MONDO rekao i kako se Goga oseća nakon udesa:

"Goga je dobro, svesna je. Najvažnije je da nema krvarenja, a za prelome ćemo sad da vidimo", rekao nam je menadžer Nenad Šipka i dodao: "Samo da nema preloma, ona je velika žena (smeh), ali i jaka žena. Biće ona dobro".

Kada je reč o samoj nesreći, Šipka kaže: "Gogu je udarilo dostavljačko vozilo dok je bila na pešačkom, sad sledi još pregleda, ali biće sve ok".