Zvijezde i tračevi

Haris Džinović je od Meline prije razvoda tražio samo jedno: Isplivali novi detalji odnosa bivših supružnika

Autor Marina Cvetković

Haris Džinović i Melina su zvanično završili svoj brak nakon više od dvie decenije zajedničkog života, a razvod je iznenadio mnoge, osim njihovih bliskih poznanika.

Melina Džinović
Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Bivši bračni par Džinović je u javnosti važio za idealan, a Melina se često hvalila podrškom supruga. Ipak, o razvodu se nije izjašnjavala, dok je Haris naglašavao da je ispunjavao sve Melinine želje.

Jedan detalj iz njihovog braka bio je posebno zanimljiv javnosti - Haris nije dozvoljavao Melini da mijenja boju i dužinu kose.

"Moj suprug ne dozvoljava promjenu boje, dužine, ničega što se tiče kose. On kaže da me je takvu upoznao i da to tako ostaje. Moja kosa uvijek mora biti čista i njegovana, to mi je važnije od odjeće", pričala je ranije Melina za medije.

Modna kreatorka se, nakon razvoda, preselila na Azurnu obalu.

Novi partner

Modna kreatorka Melina Galić, koja je nedavno završila više od dvije decenije dugu vezu sa pjevačem Harisom Džinovićem, sada je u centru medijske pažnje zbog svog privatnog života. Kako pišu domaći mediji, Melina već nešto više od pola godine uživa u romansi sa dvije godine starijim biznismenom.

"Melinin novi partner osim što je moćan, usjpešan i bogat, važi za najpoželjnijeg muškarca otkako se pojavio na sceni. Njegovo bogatstvo, moć i izgled bili su dovoljan razlog da osvoji Melinu, koja je godinama bila nezadovoljna svojim brakom. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocenim poklonima i pažnjom, pa se osjeća kao zaljubljena tinejdžerka. S obzirom da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude neisprljana, dogovorili su se da kriju da su zajedno dok god mogu. Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom", navodi izvor za domaće medije.