Zvijezde i tračevi

"Dejvid Bekam na aparatima": Srpski milioner se iz kokošinjca obratio sportisti, pa dobio urnebesan odgovor

Autor Marina Cvetković

Branko Babić, poznatiji kao "kralj obrva" svojim duhovitim objavama na mrežama privlači veliku pažnju, a sada je dobio odgovor kakav nije očekivao.

Izvor: ratkovcanin/instagram

Srpski milioner, koji je stvorio imperiju od iscrtavanja obrva, veoma je aktivan na društvenim mrežama. On je u svom selu Ratkovu napravio pravo malo carstvo, gdje uzgaja povrće, voće, a ima i domaćih životinja i ribnjak.

Branko Babić se redovno hvali i gastronomskim umijećem, a sve je šokirao kada je svojim kokama napravio poseban ugođaj - postavio im je luksuzne lustere u kokošinjac, pa je snimak podijelio na instagramu.

Sada je odlučio da se snima dok šeta okružen živinom, pa se obratio Dejvidu Bekamu, koji se takođe posvetio radovima na gazdinstvu u Engleskoj, te nerijetko dijeli snimke dok sređuje baštu, a tu i tamo u kadar mu uleti poneka kokoška.

"Spavaš li mirno Dejvide Bekame?" napisao je u Babić u videu i tagovao bivšeg fudbalera.

Uslijedili su mnogobrojni komentari: "Cijelog života kokoške trče za tobom", "Dejvid Bekam na aparatima", "Objasnio stil života", a među njima, posebno se izdvojio onaj koji mu je uputila Morana Mamić, poznata hrvatska influenserka:

"Upravo su mi na Ig feed-u 'ispala' Vaša domaća jaja, da li su na prodaju?" upitala je, pa pokrenula lavinu u odsjeku komentara.

Izvor: Instagram/screenshot

Branko se nedavno prisjetio i susreta sa slavnim Alenom Delonom, te je opisao šta mu je pokojni glumac tražio na dolasku u Beograd.

Pogledajte još fotografija sa Brankovog imanja u Ratkovu: 

Bonus video: