Zvijezde i tračevi

"Prišao mi je sa leđa i ubo me nožem u rebro": Poznati pjevač otkrio jezive detalje sa proslave

Autor Marina Cvetković

Pjevač Dejan Živić se na estradu probio duetskom pejsmom "Srce balkansko" koju je otpjevao sa Ćemom, a onda nestao sa scene i godinama živio u inostranstvu.

Izvor: printscreen/youtube/Dejan Zivic Offiical

Pevač Dejan Živić je devedesetih godina napustio Srbiju zbog loše političke i finansijske situacije, te je spas našao u Njemačkoj gdje se i oženio prvi put. Pored lijepih stvari koje ga vezuju za estradu, bilo je i onih koji bi najradije zaboravio da može.

Dejan je sada pričao o nemilom događaju koji mu se dogodio na jednoj privatnoj proslavi koja, srećom, nije imala tragični ishod. Jedan gost u Berlinu koji je bio u pijanom stanju s leđa je napao pjevača i povrijedio ga nožem.

Izvor: Instagram printscreen / Grand parada

"To je bilo 2009. godine u Njemačkoj, ne znam ni kako se to dogodilo. Samo znam da je ničim izazvan gost koji je bio vidno u alkoholisanom stanju napao mene sa leđa. Ubo me nožem čovjek, nož se zabio u rebro, srećom nije oštetio ni jedan vitalan organ", rekao je pjevač za Grand.

Od tada Dejan Živić pažljivo bira sa kim sarađuje. "Srećom pa je obezbjeđenje reagovalo tako da se na tome i završilo. Iskreno od tada pazim gdje nastupam i ne želim da pevam u svakakvim lokalima. Znate, ja sam pjevač po koga su slali privatni avion da pjevam za neke uticajne ljude na par sati i odmah nakon svirke su me vratilli kući. Ne želim da neko misli da sam nadobudan, ali samo kažem da volim da nastupam na pristojnim i kulturnim mjestima. Dugo sam u poslu, ljudi su zadovoljni mojim nastupima i zato kad me pitaju što me nema svuda da nastupam, prosto ne želim ako uslovi nisu adekvatni i pristojni", završio je Živić izlaganje za Grand.

Pogledajte još Dejanovih fotografija u galeriji: