Zvijezde i tračevi

"Tužna žena, mora da je muka natjerala": JK ponovo "zapjenila" na Severinu, zbog nove objave morala da reaguje

Autor Marina Cvetković

Hrvatska pjevačica Severina je u nedelju 25. avgusta, privedena na razgovor na srpskoj granici, a nakon što su je pustili da uđe u Srbiju, ona se vratila u Zagreb.

Izvor: MONDO, Uroš Arsić/Instagram/severina

Hrvatska pjevačica Severina privedena je u nedelju, 25. avgusta, na razgovor na granici Srbije. Kako su mediji naveli, njoj su pretresli automobil i sproveli je na razgovor zbog spornih izjava o našoj državi, dok organi reda navode da je to u takvim slučajevima standardna procedura.

Ovo je jedna od gorućih tema i mnoge javne ličnosti su se oglasile kako bi dale svoj komentar, a Severina na svojim storijima na Instagramu objavljuje većinu poruka njenih fanova, prijatelja i ljudi koji je podržavaju. Sada je uradila isto, a čak je jedan status i istakla.

"Severina se voli iz više razloga, između ostalog...j*be ova naša g**na, j*be ova srpska g**na. I treba", piše u objavi.

Izvor: Instagram/karleusastar

Karleuša je to oštro prokomentarisala: "Ne dozvolite nikada jednoj javnoj ličnosti da čini ovakvu mržnju, fašizam i šovinizam, kao što to radi ova tužna žena. Mora da ju je muka natjerala da toliko mrzi Srbiju i objavljuje ovakve stvari, a onda bez obraza i časti, dođe na granicu i nije joj jasan tretman", počinje Jelena, pa nastavlja:

"Šta je očekivala? Meni je nje iskreno žao. Mržnja je veliki teret. Čula sam da danonoćno objavljuje uvrede na moj račun, ali ja joj opraštam. I njoj i svima, jer je ta mržnja iracionalna i samo njihov problem. Ukratko, ne znaju šta čine, kome i zašto. Ja ću na svaku uvredu i napad odgovoriti još jednim dobrim delom, jer je to zapravo jedini smisao moje popularnosti", zaključuje Jelena.

Karleuša se među prvima oglasila kada se saznalo da je Severina privedena.

"Ko još tu bolesnicu zove ovdje da pjeva? Vjerovatno neko bez obraza kao i ona. Žena slavi protjerivanje pola miliona hrvatskih građana srpskog porjekla iz Hrvatske kao oslobođenje! Oslobađanje od čega? Od jednog naroda? To se u stručnoj terminologiji zove genocid. Primitivizam, fašizam i mržnja koju javno izgovara moraju da se kazne, ali ne zabranom, jer nisam za zabrane. Svaki put kada bi pokušala da uđe u ovu zemlju, čiji narod naziva genocidnim, morala bi da potpiše papir na kom bi pisalo da se izvinjava. Ne postoji genocidan narod, ne postoji loš narod, postoje samo loši pojedinci koji moraju da snose posledice za sijanje mržnje. Dosta je bilo zla",  poručila je Karleuša za Informer.

Izvor: Instagram/karleusastar/printscreen

Podsjetimo, Jelena je nedavno napala koleginicu iz Hrvatske zbog izjava o Srebrenici, koje je dala prije dvije godine u jednoj emisiji. Tu se nisu zaustavile, sudeći prema porukama koje je na Fejsbuk nalogu objavila upravo Karleuša, Duško Tošić je u više navrata slao poruke Severini koja mu je na iste odgovorila u strogom tonu.

Pogledajte prepisku: