Zvijezde i tračevi

"Bora se bori junački": Nove informacije o legendarnom Čorbi, menadžer spomenuo i njegovu porodicu

Autor Katarina Bojović

Nove informacije o zdravstvenom stanju Bore Čorbe.

Izvor: RTS/Screenshot

Bora Đorđević se zbog lošeg zdravstvenog stanja već nekoliko dana nalazi na respiratoru u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani gdje mu se ljekari, prema navodima medija bore za život.

Prema novim izjavama menadžera "Riblje čorbe" Baneta Obradovića, koji je sve vrijeme uz rokerovu suprugu Dubravku Milaković, pjevač se junački bori, dok ljekari daju sve od sebe da se uspješno oporavi.

Bane se sada još jednom oglasio i dao nam nove informacije o legendarnom rokeru:

"Bora Đorđević se nalazi u Kliničko-bolničkom centru Ljubljana i intubiran je zbog komplikacija uzrokovanih hronično obstruktivnom bolešću pluća. Ljekari daju sve od sebe da se zdravstveno stanje popravi, posebno bubrezi i jetra. Dobija odgovarajuće terapije. Bora se bori junački", započeo je.

"Pojavljuju se neki natpisi, posebno na društvenim mrežama, koji nisu dobri - zlonamjerni su, što u ovim trenucima jedne legende koja se bori za život nije korektno i nije ljudski. Porodica se ne oglašava, jer sem ovoga što je izneseno i nema više šta da kaže. Svi čekamo dobre vijesti", rekao nam je Bane.

Podsetimo, Borina supruga Dubravka u pratnji njegovog menadžera i još dva prijatelja stigla je u bolnicu u Ljubljani. Njih su snimili mediji prilikom dolaska. Užurbano su se kretali ka ulazu, usput razgovarali i sve vrijeme se držali zajedno.

Ovakoona izgleda: