Monika Beluči i Tim Barton u velikom stilu stigli na festival u Veneciji

Lekcija stila u režiji moćnog para: Monika Beluči i Tim Barton stigli na prestižni festival u Veneciji

Autor Marina Cvetković

Elegantni Tim Barton stigao ruku pod ruku sa Monikom Beluči na Venecijanski filmski festival.

Izvor: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Izgleda da ljubav cvjeta između poznate glumice i slavnog reditelja, pa su svojom pojavom očarali prisutne na filmskom festivalu u Veneciji. Par je stigao brodićem u crno-bijelim elegantnim odevnim kombinacijama, dok su mahali okupljenoj publici uoči otvaranja Timovog "Bitlđus" filma, čija je projekcija najavljena za srijedu.

Izvor: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Monika Beluči i Tim Barton stigli su ruku pod ruku uoči tradicionalnog Filmskog festivala u Veneciji. Monika je plijenila pažnju u elegantnom bijelom odijelu koje je savršeno isticalo njenu figuru. Klasične linije odijela dodatno su naglasile njen prefinjeni stil, a sve je upotpunila jednostavnom crnom bluzom. Uz minimalističku šminku i diskretne aksesoare, Monika je još jednom potvrdila status modne ikone koja uspijeva da sa lakoćom dominira svakim crvenim tepihom.

Američki reditelj i filmski producent, koji gazi 66. godinu, izgledao je kao rok zvijezda u potpuno crnom odijelu, košulji i sa šeširom, upotpunivši svoj izgled sa naočarima sa plavim staklima.

Izvor: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Monika, inače glumi u novom filmu "Bitldjus" zajedno sa Dženom Ortegom, kao i sa Majklom Kitonom i Vinonom Rajder, koji su bili svojevremeno u originalnoj postavi ovog Bartonovog filma.

Izvor: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sudbonosni susret

Barton i Beluči, iako se znaju već 16 godina, počeli su da se zabavljaju nakon što su se sreli na Lumijer filmskom festivalu u Lionu u oktobru 2022. Monika je potvrdila njihovu vezu u junu sledeće godine za Elle France.

"To je jedan od onih susreta koji se rijetko dešavaju u životu... Znam čovjeka, volim ga, a sad idem da se nađem sa režiserom, počinje još jedna avantura. Volim Tima. I veoma poštujem Tima Bartona", rekla je tada šaljivo, razdvajajući ličnosti svog momka i čuvenog režisera.

Pogledajte još zajedničkih fotografija ovog moćnog para: