Zvijezde i tračevi

Salma Hajek ponosno otkrila ono što većina zvijezda skriva: Oduševila sve objavom, pa poslala moćnu poruku

Autor Marina Cvetković

Glumica je pokazala zavidnu figuru u žutom kupaćem kostimu koji, osim njenih atributa, ističe savršeno preplanuli ten.

Izvor: Instagram printscreen / salmahayek

Prelijepa glumica Salma Hajek, podijelila je na Instagramu fotografije s ljetovanja na Ibici i oduševila pratioce svojim prirodnim izgledom. Hajek je pokazala zavidnu figuru u žutom kupaćem kostimu koji predivno ističe, osim njenih čuvenih atributa i njen preplanuli ten.

Na jednoj fotografiji, 57-godišnja glumica pokazuje svoju sijedu kosu, pa poručiuje u opisu: "Žuti kupaći kostim + sijeda kosa = savršena kombinacija." Hajek vidno uživa na jahti, i ne boji se da pokaže ono što mnoge holivudske zvijezde prekrivaju, a što je nezaobilazni proces svih - starenje. Ona je na ovaj način pokazala i ohrabrila i ostale da prigrle svoje godine i nose ih sa ponosom! Svakako, uz takvu figuru, svi su oduševljeni kako glumica izgleda u šestoj deceniji...

"Izgledaš prelijepo", "Prezgodna si", "Kakva figura... Još uvijek pobjeđuje žene upola mlađe od sebe", samo su neki od komentara obožavatelja ispod fotografija glumice.

Iako su joj mnogi pripisivali da je se podvrgla estetskoj hirurgiji, filerima i raznim tretmanima, poznata Meksikanka je jednom prilikom stavila tačku na hejterske komentare. Objavila je potpuno prirodnu fotografiju na kojoj se ocrtava svaka bora i sijeda.

Pogledajte još Salminih fotografija u galeriji: 

Tagovi