Zvijezde i tračevi

Šta radi Boldvin nakon ukidanja presude za ubistvo? Paparaci ga ulovili, a svi bruje o njegovoj supruzi

Autor Katarina Bojović

Alek Boldvin se pojavio na US openu sa suprugom koja je "prošetala" duboki dekolte.

Izvor: Profimedia

Glumac Alek Boldvin nedavno je oslobođen optužbi za ubistvo iz nehata snimateljke Haline Hačins, koje se odigralo na setu filma "Rust" 2021. godine, što je u suzama proslavio sa suprugom Hilari.

Suđenje je trajalo puna tri dana, a glumac je zvanično slobodan čovJek. Sada svIJet ponovo bruji o njemu i njegovoj izabranici, budući da su se pojavili na otvaranju US open-a i to na meču koji je igrao Novak Đoković. Zagrljeni i nasmijani su pozirali okupljenim fotografima, dok nema ko nije pričao o zgodnoj Hilari.

Supruga Aleka Boldvina pojavila se "namunjena" od glave do pete, a "prošetala" je i duboki dekolte. Na sebi je imala zelenu majicu i dugu suknju, dok je uska kombinacija maksimalno istakla njenu figuru.

Podsjetimo,  glumac Alek Boldvin završio je u suzama nakon što je sudija u Novom Meksiku odbacio slučaj za ubistvo iz nehata snimateljke Haline Hačins, koje se odigralo na setu filma "Rust" 2021. godine. Suđenje je trajalo tri dana, a nakon odluke sudije u zagrljaj mu je pala uplakana supruga Hilarija, koja je bila svjesna da ako ga proglase krivim slijedi mu 18 mjeseci zatvora.