Zvijezde i tračevi

Ben smuvao ćerku političara, a djecu iskulirao: Dok je Džej Lo i dalje brižna maćeha od njega ni traga ni glasa

Autor Marina Cvetković

Svi strani mediji prenijeli su vijest o novoj djevojci Bena Afleka, koja dolazi iz moćne porodice!

Izvor: Youtube printscreen / E! News / kickkennedy / instagram

Uprkos razvodu, Dženifer Lopez ostala je bliska s Aflekovom djecom, dok on nije u kontaktu s njenom djecom, tvrdi izvor za People.

Nije ih vidio dugo vremena

Dženifer je često govorila o tome kako je Ben dobar otac svojoj djeci Vajolet (18), Serafini (15) i Semjuelu (12), koje ima s bivšom suprugom Dženifer Garner. Lopez s bivšim suprugom Markom Entonijem ima 16-godišnje blizance Maksa i Eme.

Izvor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Pjevačica je i dalje bliska s Garner i njihovom djecom, a s druge strane, Aflek je "blizak sa svojom djecom, ali nije ostao u kontaktu s njenom djecom", piše People. "Činjenica je da nije vidio njenu djecu dugo vremena, ali ona je posebno bliska s njegovom", poručio je izvor za People. Tome ide u prilog i činjenica da je Vajolet neposredno prie vijesti o razvodu viđena u jednoj od Dženiferinih haljina. Dodaje da je Lopez bila na Semjelovoj ceremoniji dodele diploma u junu. "Ona održava kontakt s djecom i dobra je majka", tvrdi izvor.

Dženifer Lopez sa sinom Bena Afleka
Izvor: Youtube / backgrid

Ne želi da zadrži Aflekovo prezime

Podsjetimo, Lopez je u utorak 20. avgusta, podnijela zahtjev za raskid dvogodišnjeg braka u Los Anđelesu, što se poklapa s godišnjicom Aflekove i njene svadbe u Rikeboru u Džordžiji 2022. Do razvoda je došlo nakon višemjesečnih nagađanja o problemima u braku.

Uz papire za rastavu, Dženifer je podnijela i zahtjev za promjenu prezimena. Iako je svi znaju samo kao Dženifer Lopez, ona se već godinama tako ne zove. Pjevačica je uzela Benovo prezime, pa je njeno zakonsko ime zadnje dve godine bilo Dženifer Lin Aflek.

Ben već našao zamjenu?

Po stranim medijima se šuška da je Ben (52), već uslikan u društvu nove djevojke, i to u više navrata. Ko je misteriozna brineta?

Iako je prošlo manje od nedelju dana od kada su papiri za razvod predati, Ben nije sjedio usamljen, već je vrijeme provodio sa ćerkom političara iz veoma poznate porodice. U pitanju je Kik Kenedi, 36-godišnja ćerka Roberta F. Kenedija Juniora. Sve do prije par dana, Robert je bio nezavisni kandidat za predsjednika, a zatim je odustao od trke i svoju podršku pružio Donaldu Trampu. Sudeći po Kikinim objavama na instagramu, ona je sa ocem u veoma bliskim odnosima. Međutim, izgleda da je zbližavanje sa Aflekom počelo još od juna, navodi Page Six.

Izvor: kickkennedy/instagram

Par još nije ništa potvrdio u jeku priča o njegovom razvodu, ali su provodili vrijeme zajedno na nekoliko lokacija u Los Anđelesu, uključujući i restoran Beverli Hils hotela.

Kik je jedna od šestoro djece Robert Kenedija, a nadimak je dobila po svojoj tetki-baki, Kejtlin Kik Kenedi, koja je poginula sa ljubavnikom u avionskoj nesreći, a bila je mlađa sestra američkog predsjednika Džona Kenedija. Zbog veze sa oženjenim muškarcem, i buntovne prirode, ona je izbrisana iz biografije Kenedijevih.

Na internetu su Kik mnogi uporedili sa Benovom bivšom - Dženifer Garner, a bilo je i kritičkih komentara poput onih koji su naveli da "više izgleda kao da mu je ćerka".

Pogledajte još fotografija Benovog novog ljubavnog interesa, Kik Kenedi:

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.