Zvijezde i tračevi

"Njena majka kad je čula..." Ćerka poznate pjevačice igrala striptiz, Branka Blek Rouz razotkrila i reperku

Autor Katarina Bojović

Branka Blek Rouz otkrila koja poznata lica su imala veze sa striptizom.

Izvor: Instagram printscreen / redtv

Branka Blek Rouz jedna od prvih i najpoznatijih striptizeta u Srbiji koja je pre više decenija otvorila i svoj lokal.

U svom klubu postavila je visoke standarde, te je klijantela bila elitna, a igračice profesionalne. Sada je otkrila da su i poznata lica bila dIo njenog kluba. Kako navodi, popularna reperka i pevačica Mimi Mercedes je bila jedna od njenih učenica, ali i ćerka jedne naše poznate pjevačice.

"Mimi je došla kod mene i mogu da kažem da je i tada bila vrlo profesionalna. Njena majka kada je čula za to, došla je kod mene i ja sam objasnila da je njena ćerka bezbjednija kod mene u klubu nego u gradu. Kod mene je pravilo da nema prostitucije i narkotika, čak i testiram na narko test ne samo plesačice već i sve zaposlene. To je meni jako važno jer mogu da kažem da sam porodično istraumirana na tu temu jer je moj mlađi brat bivši zavisnik i znam kolika je to muka. A da, istina je da je dolazila da pleše i ćerka Maje Odžaklijevske", otkrila je Branka.

Izvor: YouTube/Emisija Premijera

Iako bi mnogi pokušali da sakriju ovakvu informaciju, Mimi je javno govorila o nekadašnjem poslu.

"Nije me na striptiz natjerala ni glad ni ljubav, već racionalna kalkulacija. Smučilo mi se da nemam pare za neke stvari koje želim, razmišljala sam dugo o tome koji posao bih mogla da radim bez veze, a da plata bude veća od 20.000",  rekla je Mimi u jednom intervjuu.

Pogledajte Mimi: