Zvijezde i tračevi

Ivan Marinković optužio voditeljku "Elite" da vara muža: Skandal u emisiji uživo, evo šta se desilo nakon emisije

Autor Jelena Sitarica

Rijaliti učesniku je smetalo što Ana ne nosi burmu, a onda ju je izvrijeđao.

Izvor: pritnscreen/youtube/Zadruga

Ivan Marinković bio gost emisije "Narod pita", kada je između njega i voditeljke Ane Radulović je došlo do verbalnog sukoba. 

Rijaliti učesnik je voditeljku optužio da vara muža, kao "dokaz" je istakao to što ne nosi burmu. 

Skandal u programu uživo šokirao je gledaoce, ali se Ana Radulović oglasila odmah nakon emisije i otkrila da joj se Marinković odmah izvinio. 

Izvor: Pink screenshot

Sve što imam da kažem na tu temu jeste da mi se izvinio nakon emisije i neću je produbljivati dalje, a generalno bih dodala da mi je žao sto mi koji nismo naplatili privatan život konstantno nailazimo na komentare o istom, samo zato što postavljamo pitanja onima koji su naplatili i pristali na to da im se komentarišu životi i naravno postavljaju pitanja - rekla je Ana Radulović.

Ona se inače i nedavno našla u istoj situaciji, kada ju je jedna gledateljka optužila za istu stvar. 

"Skidam burmu ljeti jer mi se naduju prsti. Sve je u redu u mom braku", odgovorila je Ana.

Izvor: Instagram/mirceradulovic/printscreen

"Sve što imam da kažem je da je Elita toliko gledana da pored učesnika koje prate 10 mjeseci i zovu, počeli su da ih zanimaju i privatni životi voditelja. Kao što sam rekla, kada budem naplaćivala svoju privatnost kao što rade učesnici, rado ću odgovarati na sva pitanja. Spekulacija je uvjek bilo i uvek će biti šta god ja rekla, ali ako se nekada nešto bitno u mom životu dogodi kao i do sad prvo ću obavijestiti svoje kolege", rekla je Ana za Mondo.

Inače, Marinković se oglasio nakon emisije i istakao da se kaje za izgovoreno.

Izvor: Pink screenshot

Razgovarali smo i nakon emisije. Nije bilo lijepo sa moje strane to što sam rekao, ali sam bio izrevoltiran njenim stavom da brani pojedine učesnike. I ona je sebi dozvolila da sudi o mojim vezama, i na to sam prećutao u prošloj emisiji. Tako da izgladili smo odnose - rekao je Ivan.

S obzirom na to da je rijaliti učesnicima strogo zabranjeno da ulaze u sukobe sa voditeljima i da u negativnom kontekstu spominju članove produkcije, Ivan je otkrio da li je zbog svog ponašanja kažnjen.

Voditeljka ne bi smjela da iznosi svoje lično mišljenje o učesnicima, tako da kada se spusti na taj nivo, daje za pravo da joj se obratim i ja lično. Nisam dobio nikakvo upozorenje o kaznama i ne vidim razlog za to - rekao je Ivan koji se nedavno i razveo od bivše supruge sa kojom je malo pre "Elite" ušao u brak, a njihove fotke sa venčanja pogledajte u galeriji.