Zvijezde i tračevi

Kristijano i Georgina se vjenčali u tajnosti? Jedan detalj ih odao, a ovo su stavke predbračnog ugovora

Autor Katarina Bojović

Svi bruje o novim zajendičkim kadrovima Kristijana Ronalda i njegove izabranice koji su podgrijali glasine da se par tajno vjenčao.

Izvor: Cristiano/Instagram

Jedan od najplaćenijih fudbalera svijeta Kristijano Ronaldo i njegova izabranica Georgina Rodrigez ponovo su na meti spekulacija da su se tajno zarekli na vječnu ljubav.

Podsjetimo, oni su zajedno od 2016. godine i od tada nikad javno nisu pomenuli da su se vjerili i li vjenčali. Par je u međuvremenu zasnovao porodicu, ali je pitanje oko braka uvijek negdje "visilo u vazduhu". Međutim, sada izgleda više nema sumnje.

Ronaldo je možda nagovijestio da su se on i Georgina konačno vjenčali. Takve priče pojavile su se nakon što je fudbaler rekao da će predstaviti svoju "ženu" dok je govorio na svom novom Jutjub kanalu, prije nego što je kamera prikazala Georginu.

Takođe je primijećeno da su Ronaldo i Georgina na snimku sa prstenjem na ruci, piše The Sun.

Izvor: YouTube/UR · Cristiano

Obožavaoci su brzo shvatili komentar, a jedan je rekao: "Način kako je on zove 'moja žena'", drugi je rekao: "Rekao je 'moja žena'".

Pogledajte još njihovih slika:

Poznati portugalski časopis "TV GUIA" otkriva da je slavni par potpisao tajni sporazum koji garantuje Georgini finansijsku sigurnost u slučaju raskida.

Ako odluči da prekine vezu sa svojom dragom, Ronaldo će navodno morati da joj isplaćuje gotovo 100.000 eura mjesečno do kraja života. Pored toga, Georgina bi postala i vlasnica njegove luksuzne vile u Madridu koju je Portugalac kupio 2010. godine za pet miliona eura. Vila ima 950 kvadrata i prostire se na zemljištu od 4.000 kvatratnih metara.