Zvijezde i tračevi

"Šta je sa strukom Dare Bubamare?": Fotka izazvala kolaps na mrežama, skinula se i napravila pometnju

Autor Anja Konstantinović

Jedna fotka Dare Bubamare u kupaćem kostimu ponovo ju je dovela u centar komentarisanja na društvenim mrežama.

Izvor: YouTube/VOSTCAST/screenshot

Pjevačica Dara Bubamara, koja je otvoreno govorila o odrastanju u nemaštini i roditeljima koji su se potrudili da joj u početku karijere obezbijede sve što joj je bilio potrebno, našla se ponovo na meti kritika zbog sređivanja fotografija. 

Dara je već nekoliko decenija na estradi, ali se uvijek trudi da ide u korak sa trendovima. Zato snima pjesme koje su žanrovski aktuelne, pravi žurke na nastupima, ali ni na društvenim mrežama ne zaostaje. Pored toga što se skupo oblači i vozi bijesne mašine, Dara neprestano objavljuje fotografije na svom nalogu na Instagramu, za koje tvrdi da ih ne sređuje u programima za obradu.

Međutim, pjevačica je često je na meti kritika zbog kako kažu, pretjerane upotrebe Fotošopa, korisnici društvenih mreža isticali su da vidno i previše sređuje lice, a sada je fotka u bikiniju napravila pometnju na mrežama. Dara Bubamara je pozirala u žutom bikiniju, a iako su njene obline bile u prvom planu, većina korisnika društvenih mreža gledala je u njen struk.

"Dara Bubamara se zaigrala u fotošopu. Šta joj je sa strukom?", napisao je jedan korisnik društvene mreže X u opisu objave.

Na pitanje da li je ona "kraljica filtera", Dara je jednom prilikom dala urnebesan odgovor - "Pogledaj, mislim, šta, šta radim ja? Vidite nos, oči, facu, tu se uložilo, radilo se na sebi, tako da žao mi je", rekla je Dara za Hype.tv i dodala: "Ja sam ta sa slike!".

Pogledajte i kako izgleda kad ustane u programu uživo: