Zvijezde i tračevi

Kako izgleda unutrašnjost Brenine jahte od 6 miliona eura? Mermerni stolovi, spavaće sobe, sve puca od luksuza

Autor Katarina Bojović

Lepa Brena i Boba Živojinović već neko vrijeme posjeduju luksuznu jahtu na kojoj provode svako ljeto.

Izvor: Instagram/lepabrenaa

Otkako je pazarila novu jahtu za koju je iskeširala vrtoglavih šest miliona eura, pjevačica Lepa Brena gotovo čitavu ljetnju sezonu koristi kako bi uživala u plovidbi i obilaženju raznih morskih destinacija, a pričalo se i da od nje uspijevaju i da zarade.

Iako je dosta pričala o njoj, pjevačica je sama otkrila da ima šest spavaćih soba, do sad nisu pokazivali kako izgleda cio brod i unutrašnjost. Ipak, njena prijateljica Mirjana Antonović svojevremeno je na društvenoj mreži Fejsbuk objavila je fotografije kako jahta izgleda iznutra, prenosi Kurir.

Dnevni boravak je prostran, sa velikim televizorom, a na mermernom stolu, sem poslastica i voća. Jedna od spavaćih soba ima čak i svoje kupatilo, a vodilo se računa o svakom detalju pa su i peškiri brendirani i u nijansi pločica.

Brena je jednom prilikom istakla da su kupovinom jahte sebi ispunili veliku želju:

"Pa to je jedan lijep brodić od nekih 100 fita, sa pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Željeli smo sebi da priuštimo nešto jer je bila specifična situacija", govorila je Brena.

"Nismo mogli da se družimo, mogli smo samo da plovimo. Tako da sam bar imala godinu dana pauze i odmora da prođem ono što sam cijelog života zaista željela, da plovim i da sam na vodi. Obožavam more i vodu. A volim i brodove. Naravno da nisam stigla da obiđem sve što sam željela", rekla je Brena u ranijem intervjuu.

Pogledajte i Brenu na jahti:


Tagovi