Zvijezde i tračevi

Verila se ćerka Antonia Banderasa i Melani Grifit: Lepa Stela pobegla iz glume i jednom fotkom sve oduševila

Autor Anja Konstantinović

Stela Banderas pokazala je verenički prsten i sve oduševila.

Izvor: Instagram/melaniegriffith/screenshot

Kada čujete za ćerku Melani Grifit, verovatno najpre pomislite na čuvenu glumicu Dakotu Džonson, koju je holivudska zvezda dobila tokom ljubavi s kolegom Donom Džonsonom. Slavna glumica ima još dvoje dece, naslednika Aleksandera Bauera kog je dobila u braku s glumcem Stivenom Bauerom i ćerku Stelu Banderas koju je dobila s Antoniom Banderasom.

Lepa Stela ima 27 godina, a sada je sve oduševila kada se oglasila na Instagramu gde je objavila sliku vereničkog prstena i nekoliko fotografija s izabranikom.

"Sad imam priliku da budem s mojom omiljenom osobom na svetu zauvek", napisla je Stela ispod objave.

Iako se kao dete okušala u glumi i zaigrala u filmu "Ludi u Alabami" (1999), koji je režirao njen tata Antonio i u kom je glavnu žensku ulogu igrala njena mama Melani, Stela nije krenula stopama svojih roditelja i polusestre Dakote. Stela je postala uspešna modna influenserka i danas je poznato ime u modnim krugovima kao trendseterka i popularna devojka na Instagramu.

Uz to, osnovala je brend Lightbound, koji se bavi prodajom parfema - "Ona je vrlo svesna i ozbiljna devojka. Želim da ona radi ono što zaista želi. Uvek će imati moju punu podršku, za šta god da se odluči. Ako želite da bude doktorka, biću tu da je podržim. Ne bih da je forsiram da radi nešto što ne želi. Hoću da moja ćerka bude slobodna i nezavisna žena. Mora da pronađe svoj put", rekao je jednom prilikom Antonio Banderas. 

Stela ima sjajan odnos sa svojim roditeljima, a o njoj u intervjuima češće govori otac, koji se požalio da njegova modna zvezda nije oduševljenja stilom koji njen tata preferira. Štaviše, Stela i njena polusestra Dakota su saglasne da se Antono ne oblači najbolje: "One žele da papi bude više trendi, a ja se ponekad zaglavim u starim stvarima koje imam", rekao je 2017. godine Banderas na Nedelji mode u Majamiju. 

Izvor: Profimedia