Zvijezde i tračevi

Milioner od nove djevojke pravi Tačkastu Maru? Na ruci joj torba od 2.000 €, poziraju kao da su u Holivudu

Autor Jelena Sitarica

Branko Babić ne štedi na novoj izabranici, ali...

Izvor: Instagram/ratkovcanin/printscreen

Srpski milioner Branko Babić ne krije koliko uživa kraj nove djevojke Milice koju baš kao i njenu prethodnicu, obasipa skupim poklonima i iznenađenjima.

Njih dvoje su sada pozirali na jednom događaju u svečanoj odjeći, a lijepa Crnogorka oduzimala je dah u svedenoj toaleti koju je upotpunila preskupim aksesoarima. 

Samo tašna je koštala preko 2.000 eura, a da ne govorimo o cipelama koje se ne mogu naći za manje od 800 eura. Mnogi su se šalili da "ono što je radio sa Marom, sada radi sa novom djevojkom", te da od nje "pravi bivšu".

Inače, njihova nova fotografija je na neki način i potvrdila da njegov raskid sa blogerkom Ivanom Slipčević, poznatijom kao Tačkasta Mara, nije bio samo "fora", kako su neki mislili. 

Podsjetimo, za njihov prekid veze saznalo se kada je lijepa influenserka najprije izbrisala zajedničke fotografije, a potom su se međusobno i otpratili sa Instagrama. 

Izvor: Instagram/tackasta_mara/printscreen

Babić je izgleda brzo prebolio Maru, budući da je na njegovom Instagramu osvanula fotka sa novom cicom uz koju je napisao: "Crnogorko, željo moja".

Izvor: Instagram/ratkovcanin/printscreen

Podsetimo, izvor je potvrdio za "Blic", da je Branko lijepu Milicu upoznao prije mjesec u Porto Montenegru, a zatim ju je odveo na luksuzno putovanje. Osim toga pojavile su se i informacije da je Milica bila udata, da se bavila manekenstvom i da je radila u Ministarstvu.

Podsjetite se i kako je izgledala Brankova bivša:

Bonus video: