Zvijezde i tračevi

Fudbaler završio na ulici, a dobija 150.000 nedjeljno: Jednu vilu mu uzela žena, drugu ljubavnica

Autor Jelena Sitarica

Novi problemi za zvijezdu Mančester Sitija!

Izvor: Instagram/screenshot/laurygoodman91/annievkilner/Twitter/sportbible/printscreen

Novi dan, novi problemi za zvijezdu Mančester Sitija, Kajla Vokera, koji je posljednjih mjeseci glavna tema javnosti nakon što se saznalo da je otac drugog djeteta ljubavnice Lorin Gudman. Da zlo bude još gore, ona je bila i najbolja prijateljica njegove supruge, a na Evropskom prvenstvu su ga obije bodrile sa tribina. 

Očekivano, pukla je bruka, a Vokera je nakon skandala žena izbacila iz kuće. Kako prenosi The Sun, slavni fudbaler je zbog svega bio primoran da se preseli u stan koji je u vlasništvu Premier Lige, iako nedjeljno zarađuje čak 150.000 funti. 

Izvor: Profimedia

Ove vijesti su iznenadile javnost s obzirom da je poznato da Voker u svom vlasništvu ima i dvije vile vrijedne gotovo četiri miliona funti, ali ni u jednoj ne može da boravi jer u jednoj živi njegova, i dalje zakonska supruga Eni Kilner, a u drugoj je Lorin

Da zlo bude još gore, u međuvremenu se saznalo da je fudbaler bio i sa još jednom manekenkom, ali sve te afere i dalje mu ne ruše nadu da će ipak na kraju uspjeti da se pomiri sa suprugom. 

Izvor: Profimedia/Owen Humphreys / PA Images

No, čini se da je Eni ovog puta dosta, te da nema namjeru da popusti nevjernom suprugu koji je navodno u jednom trenutku spavao i na klupi klupske zgrade. 

"Odsjeo je u apartmanima u vlasništvu kluba jer nema gdje da ode. Mislio je da će mu se Eni vratiti nakon zajedničkog porodičnog odmora, ali ona na to nije pristala. Htio je da vrati neke svoje stvari, ali ona je i to blokirala. Još uvijek pokušavaju da riješe stvari", kazao je izvor za Sun.

Podsjetimo, Eni ga je izbacila iz kuće nakon što joj je nekadašnja najbolja prijateljica poslala poruku u kojoj je pisalo: "Hej, ovdje Lorin. Samo sam htjela kratko da ti kažem da je Kajl otac moje ćerke."

Izvor: Instagram/lauryngoodman91

Supruga fudbalera je u tom trenutku bila u poodmakloj trudnoći s njihovim četvrtim djetetom Rezonom, zbog čega je javno objavila da se rastaju dvije nedjelje kasnije.

Kajl je nakon toga pokušao da izgladi stvari sa ženom preko novina, i javno se izvinio supruzi. Čak ju je nazvao i svojom "srodnom dušom". Međutim, Eni je za sada neumoljiva, a da li će se stvari promijeniti, ostaje da vidimo. 

Pogledajte kako izgleda Vokerova ljubavnica i bivša BFF njegove supruge: