Zvijezde i tračevi

SVI DETALJI ROMANSE BOGDANA BOGDANOVIĆA: Od lijepe Milice stariji 5 godina, a evo koliko su dugo zajedno

Autor Katarina Bojović

Bogdan Bogdanović krije vezu sa lijepom Novosađankom, a sada su isplivali novi detalji.

Izvor: Uroš Arsić, instagram/zivmil

U svim domaćim medijima nedavno je odjeknula vijest da je Bogdan Bogdanović ponovo zauzet.

Kako se pisalo, on je uplovio u vezu sa lijepom Milicom, koja je inače grafički dizajner i živi u Novom Sadu, a njihova ljubav razotkrivena je nakon proslave povodom završteka Olimpijskih igara. Snimci na kojima se grle i maze u klubu obišli su sve društvene mreže.

Bogdanović stariji je od svoje nove izabranice pet godina, a prema saznanjima, ona mu je, pored porodice, bila i glavna podrška tokom takmičenja u Parizu.

"Bogdan nije dugo bio sam nakon što je raskinuo sa Sarom. On je taj koji uvijek voli da preuzme inicijativu kad mu se neka djevojka dopadne, pa je tako bilo i ovog puta. Svidjela mu se na prvi pogled, odmah ju je startovao preko Instagrama, a pratio ju je već duže vrijeme i sve vrijeme joj je lajkovao svaku objavu. Vrlo brzo su se dogovorili da se upoznaju, kliknuli su na prvu i vrlo brzo su se smuvali. To je bilo malo prije Olimpijade. Milica je zdušno navijala za njega tokom svih utakmica i slala mu je poruke podrške, a njemu je to tad baš značilo", priča izvor i nastavlja:

Ovako Milica izgleda:

"Dogovorili su se da vezu ne eksponiraju javno, što odgovara oboma. Ipak, znate kako kažu, ljubav se ne može nikako sakriti. Vjerovatno se i dalje ne bi saznalo za njih dvoje da se u javnosti nisu pojavile fotke i snimci s proslave naših olimpijaca prije neku noć u Beogradu. On je na proslavu došao sam, a Milica je u restoran došla malo posle njega u društvu drugarica, i to poprilično neopaženo. Kako je noć odmicala i kako su se svi opustili pod uticajem koje čašice više, Bogdan ju je u jednom trenutku držao i oko struka, a zatim i malo niže, a zatim mu se bacila i u naručje i glavu mu naslonila na rame. Tokom cijele noći prilazile su mu grupe djevojaka, ali njega to nije zanimalo jer je svu svoju pažnju usmjerio na Milicu, a tad to niko nije znao. Hemija između njih se osjeća u vazduhu, a iako ne žele da pričaju svima o vezi, svi navijaju da ona traje što duže jer su super par", završava.

Pogledajte ih zajedno: