Zvijezde i tračevi

Vilijam imidžom šokirao svijet, a detalj na ruci Kejt Midlton promakao svima

Autor Katarina Bojović

Kejt Midlton skinula je vjenčani prsten i zamijenila ga "običnijim", a sada je otkriveno i zašto.

Izvor: Instagram/princeandprincessofwales

Princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton nedavno su putem videa čestitali britanskim sportistima uspjehe na Olimpijskim igrama u Parizu.

Otkako je snimak ugledao svjetlost javnosti, komentari se ne smiruju. Prvo je svijet šokirao novi imidž princa, koji je pustio bradu i nosio ležerne odjevne komade, a sada svi pričaju i o Kejt. Princeza u videu ne nosi svoj vjenčani prsten s dijamantom i safirom, koji je nekada pripadao princezi Dajani, već umjesto njega nosi jednostavniju zamjenu.

Nagađa se kako je Kejt novi prsten dobila od supruga povodom 13. godišnjice braka, a sada se oglasio i ljekar koji je za britanske medije objasnio i da bi razlog zamjene prstena mogao biti tretman kojem je podvrgnuta zbog karcinoma sa kojim se bori.

"Hemioterapija može potaći zadržavanje tečnosti u rukama, zbog čega mnogi pacijenti tokom liječenja od raka moraju da skinu prstenje", objasnio je onkolog za Hello.

Izvor: Instagram/princeandprincessofwales

Dodao je i kako tretmani liječenja raka mogu uzrokovati osjetljivost i iritaciju kože, zbog čega nošenje prstenja može biti neprijatno.

Pogledajte snimak o kojem bruji svijet i u kojem su se pojavile i druge slavne face: