Zvijezde i tračevi

Ovaj potez razbijesniće Anđelinu: Nove fotke Breda Pita i Džordža Klunija napravljene su baš na "mjestu zločina"

Autor Marina Cvetković

Nove brutalne fotografije Breda Pita i njegovog najboljeg prijatelj Klunija, napravljene su baš na mjestu na kom nikako nisu smjeli!

Izvor: GERARD JULIEN / AFP / Profimedia

Bred Pit se vratio na "mjesto zločina", a sa sobom je poveo i svog najboljeg druga, Džordža Klunija, a kada ovo bude vidjela Anđelina, krenuće joj para na uši!

Za potrebe fotošuta za septembarsko izdanje "GQ" magazina, holivudske face su rešile da scenografija bude upravo vinarija koja je dio imanja u Francuskoj, u kojoj su Bred i Anđelina izgovorili "da" prije 10 godina. U pitanju je čuveni Château Miraval, oko koga se bivši par već dugi niz godina "vuče" po sudu.

Po navodima sa suđenja koji su procurili u javnosti, Anđelina je prekršila dogovor i svoj udio u vinariji je prodala ruskom milioneru. 

U inat bivšoj

I dok proces i dalje traje, Bred je poveo ekipu na snimanje baš na ovo mjesto, a rezultati su, malo je reći brutalni! Pit (60) i Kluni (63) poziraju u ležernom ali i pravom šmekerskom izdanju, dok za novo izdanje publikacije govore o svom prijateljstvu, karijerama i godinama. Oni su takođe sarađivali na poslednjem filmu "Wolfes", koji će se uskoro pojaviti u bioskopima.

Tačno prije 10 godina, u avgustu 2014. Bred i Anđelina (49) na ovom mjestu u prostranoj vili u Korentu, Francuskoj obavili su bračne zavjete, i gle' čuda - u istom mjesecu on odlučuje da se vrati na isto mjesto i nasmijano pozira pokazujući da ga sva odricanja njegovog prezimena zajedniče djece ipak nisu slomila...

Prijateljstvo koje traje duže od svakog njihovog ljubavnog odnosa

Kada su upitani da li je njihovo prijateljstvo stvarno ili samo medijski prikaz, Kluni je za "GQ" odgovorio: "To je veoma dobro pitanje. Morao sam zapravo da tražim zabranu prilaska... što nije prvi put.  Ali, shvatio sam da je nekako suvišno", našalio se.

Ukratko, obojica su bili jednoglasni po pitanju njihovog prijateljstva, a odogovor je - veliko da! A isti smisao za humor je jedan od začina njihovog odnosa. Bred ide kod Džordža po životne savjete, dok on njemu šalje selfije sa snimanja. Bred je o njihom prijateljstvu izjavio sledeće: "Džordž će razumjeti nešto što niko dugi neće, o čemu ne moramo ni da pričamo. U tome postoji doza komfora".

A šta li će na ove fotke reći Anđelina?

Pogledajte trenutke dok su Endži i Bred bili zlatni par Holivuda: