Zvijezde i tračevi

"ZAŠTO NJOJ NEBITNOJ NEKO NIJE OTEO MIKROFON?" Karleuša podržala Đanija, pa urnisala koleginicu

Autor Katarina Bojović

Jelena Karleuša je podržala Đanija koji je javno iskazao nezadovoljstvo zbog situacije na žurki srpskih sportista.

Izvor: Kurir/ Nemanja Nikolić

Radiša Trajković Đani pokrenuo je pravu lavinu reakcija kada je javno podijelio nezadovoljstvo zbog dešavanja na proslavi koja je organizovana u čast naših sportista povodom završetka Olimpijskih igara.

Podsjetimo, on je izbjesnio, jer je do pet ujutru čekao da dođe da mikrofona, a onda razočaran i ponižen otišao kući. Na spisku zabavljača su pored Đanija bili i Milica Pavlović, Milica Todorović, Danica Crnogorčević, Tanja Savić, Željko Šašić, Nikola Rokvić i Ina Gardijan.

Izvor: Instagram/karleusastar/prinstcreen

"Ja dođem u 22h i čekam da ispoštujem moje sportiste i moju familiju... Čekam da pjevam, a onda dođu velike zvijezde od mojih kolega i naravno održe koncert? A dogovor je svi po par pjesama! Otišao sam u 5, a nisam otpjevao nijednu pjesmu. Izvinjavam se braći i drugovim, ali nije fer. Bio sam tu, al' ponižen", napisao je Đani na Instagramu.

Sada se ovim povodom oglasila i Jelena Karleuša, koja je podržala Đanija, ali i urnisala Inu Gardijan, koju su mediji svojevremeno spajali sa njenim suprugom Duškom Tošićem.

"Pravda za kralja Đanija! Je l' realno da niko nije oteo mikrofon nekoj nebitnoj Ini i dao ovakvom pjevaču da pjeva? Ne postoji dan dragi moj Đani da moje društvo i ja ne pustimo tvoje pjesme", napisala je JK.

Pogledajte Inu:

Ali i atmosferu sa proslave: