Zvijezde i tračevi

KO JE DIZAJNERKA KOJA JE OSVOJILA SRCE AVRAMOVIĆA? Jedan detalj sa vjenčanja dokazao da nije kao druge

Autor Marina Cvetković

Mnogima omiljeni sprski sportista Aleksa Avramović, u skladnom je braku sa msiterioznom Teodorom.

Izvor: X printscreen / Тијана

Jedan od trenutno omiljenih srpskih sportista, košarkaš Aleksa Avramović, već dve godine uživa u skladnom braku sa suprugom Teodorom.

Mladi par upriličio je slavlje za pamćenje kada su "sudbonosno da" izgovorili u Aleksinom rodnom Čačku, a proslavi su prisustvovale mnoge kolege iz svijeta sporta.

Lijepa Teodora važi za ženu od stila, a njen odabir haljine za najvažniji dan upravo to i potvrđuje. Supruga proslavljenog košarkaša opredijelila se za minimalističku vjenčanicu ženstvenog kroja sa potpisom jedne domaće dizajnerke, koja joj je pristajala kao salivena.

Izvor: X printscreen / Тијана

Teodora je izgledom na ovaj poseban dan pokazala da je skromna i prirodna djevojka sa puno stila, što je danas prava rijetkost. Dugački rukavi i diskretni otvor na leđima, duž kojih su se spuštali delikatni detalji u vidu ukrasnih dugmića savršeno su upotpunili ovaj jedinstveni dizajn. A bijeli rajf sa mrežicom koja se spušta nešto niže očiju, uredna punđa i prirodna šminka učinili su ovo sofisticirano izdanje još kompletnijim i poslužili kao primjer mnogim mladim ženama.

Teodoru često možemo da vidimo i na tribinama kako bodri svog supruga, ali i pored toga javnost o njoj zna vrlo malo. Poznato je da je diplomirala primjenjene umetnosti i da se bavi dizajnom enterijera. Aleksa je u više navratao istakao da svoju ljubav čuvaju daleko od očiju javnosti, što je vrlo vjerovatno i recept za dugovječnu ljubav slavnih osoba. Ako je suditi po objavama na Instagramu, ovaj par je dugo zajedno. 

Pogledajte još fotografija našeg proslavljenog košarkaša sa suprugom iz ranijih dana veze: