Zvijezde i tračevi

U MINIJATURNOM BIKINIJU OREZUJE OGRADU: Glumica za dlaku izbjegla jezivu smrt, pa pokazala kako sad izgleda

Autor Marina Cvetković

Glumica Ivana Panzalović objavila je fotografiju kako uređuje baštu i napravila pometnju na društvenim mrežama.

Izvor: Instagram printscreen / panzalovicivana

Glumica Ivana Panzalović, pokazala je da je vješta sa baštenskim poslovima, a sve je iznenadilo što je živu ogradu orezivala u minijaturnom bikiniju. Glumica je sa električnim trimerom sređivala dvorište, a komentari ispod objave su se nizali.

"Sestro slatka, koliko njih sad želi da preskoči ogradu", zvučao je jedan od njih.

Ivanin život obilježila je velika trauma koju je doživjela kada joj je vjerenik pucao u glacu, a ona je nedavno otkrila da je potražila stručnu pomoć. "Razmišljala sam koliko će me pratiti pitanje o nemilom događaju i onda se prirodno nameće da to nije nešto što mogu da negiram, jer, eto desilo se. Ono što mogu jeste da se ne vraćam na te misli i uspijevam u tome. U početku je bilo mnogo teško. Imam prije svega divnu porodicu, koja je uvjek uz mene, prijatelje koji su mi mnogo pomogli, i vječito ću im biti zahvalna. Trebalo je mnogo truda da se skrenu misli i da se oporavim, ali i vremena", ističe glumica i dodaje da je potražila i pomoć stručnog lica:

"Naravno da sam imala i pomoć stručnih lica, u vidu psihoterapije, i to ne treba da bude tabu tema. Takođe, važan izduvni ventil za mene je fizička aktivnost, redovni treninzi, čitala sam knjige, gledala filmove, ali sam vrlo brzo potom i počela da radim. Neke kolege su mi pružile ruku spasa, zvale na projekte, a rad je lek. Žao mi je što se mnogo loših scenarija tog tipa dešava svuda oko nas. Mlade devojke i žene treba da vode računa o sebi u svakom smislu i da budu jako oprezne", zaključila je.

Još Ivaninih fotografija pogledajte u galeriji: