Zvijezde i tračevi

Navodna ljubavnica princa Vilijama smuvala sestrinog dečka? Vjerili se, a onda se Marina udala za njegovog oca

Autor Jelena Sitarica

Sara Rouz i njena sestra privlačile su pažnju javnosti mnogo prije navodne afere sa Vilijamom.

Izvor: YT Entertainment Tonight

Nikada se više nije pričalo o krizi u braku Vilijama i Kejt kao nakon što se saznalo da boluje od raka. Šira javnost je već neko vreme ubeđena da je naslednik trona zaista bio neveran omiljenoj princezi, naročito nakon što se saznalo da je su pojedini uticajni mediji u Velikoj Britaniji morali da potpuno izbrišu 21 tekst o navodnoj Vilijamovoj ljubavnici Sari Rouz.

Situacija se posebno otrgla kontroli nakon što je Sara praktično zamenila Kejt na nekim dešavanjima, a teorije zavjere samo su se ređale jedna za drugom.

Podsetimo, priče o aferi Vilijama i Rouz kruže godinama, u vrijeme kada je Kejt bila trudna sa trećim djetetom. Nagađanja koja su se tada pojavljivala u medijima Vilijam je ugušio pretnjama da će ih tužiti, međutim, Tviter zajednicu nije bilo tako lako ućutkati, te su nakon dvije godine ponovo otvorene "stare rane".

Bizarna stvar je to što je lijepa Sara bila jedna od Kejtinih bliskih prijateljica. Nakon što su fotografije prvi put procurile, Kejt i Rouz su navodno raskinule sve veze i prekinule svoje prijateljstvo, a nedugo nakon toga Rouz je zabranjeno da učestvuje na svim događajima kraljevske porodice gdje su bili princ Vilijam ili Kejt.

Izvor: Profimedia

Prošle godine ponovo se šuškalo da je brak Vilijama i Kejt Midlton u krizi nakon što navodno Dan zaljubljenih nisu proveli zajedno, a Kejt izjavila da "ne očekuje da joj muž išta kupi za praznik". Nedugo potom se pojavila priča da je princ praznik proveo sa ljubavnicom, te da je skupim poklonima plaćao njeno ćutanje.

Nakon toga, markiza od Čolmondeleja se pojavila i na krunisanju kralja Čarlsa, a Kejt je bila gost i na jednoj od mnogobrojnih zabava koje organizuje na svom imanju.

Na taj način su pokušali da ućutkaju priče o aferi ili se barem tako mislilo, no sada se ponovo priča o navodnoj ljubavnici vraća u prvi plan, a svemu nije pomogao ni buran život kako nje, tako i njene sestre Marine Hanburi.