Zvijezde i tračevi

Uhapšena Kejti Prajs: Duguje 900.000 eura, policija napravila sačekušu kad se vraćala sa plastične operacije

Autor Dragana Tomašević

Britanska starleta Kejti Prajs navodno na aerodromu vikala: "Što me tretirate kao kriminalca"

Izvor: Instagram/katieprice

Britanska starleta i rijaliti zvijezda Kejti Prajs, uhapšena je na aerodromu u Londonu dok se vraćala iz Turske, sa još jedne od mnogobrojnih plastičnih operacija koje je imala.

Razlog za njeno hapšenje je njeno nepojavljivanje na stečajnom sudu zbog zbog duga od skoro 900.000 eura, zbog čega je sudija izdao nalog za njeno privođenje.

Kejti je prošle nedelje trebalo da svedoči o svojim finansijama i bankrotu koji je proglasila, pred specijalističkim stečajnim sudom u Londonu. Prajsova je prvi put proglasila bankrot 2019. godine, a drugi put u martu 2024.

Starleta je zadržana u pritvoru, odakle će biti puštena danas i sprovedena na sud. Na društvenoj mreži X je objavljena i njena slika nakon privođenja, a pojedinci tvrde da je vikala "da je tretiraju kao kriminalca".

Pogledajte:

"Na aerodromu Hitrou u četvrtak, 8. avgusta u 19:45 časova, uhapšena je ženska osoba jer se nije pojavila na sudu. Određen joj je pritvor u policijskoj stanici u zapadnom Londonu kako bi se sjutra, u petak, 9. avgusta pojavila pred Kraljevskim sudom pravde", saopštila je policija.