Zvijezde i tračevi

GDJE JE SANDRA KOJA JE "MOMKU" OD 83 RODILA SINA ĐORĐA: Pelene mijenjala i njemu i bebi, uzela milione pa nestala

Autor Jelena Sitarica

Lepa manekenka Sandra Nilson nestala je iz javnosti nakon smrti Roberta Kavalija, i niko nema predstavu gde se nalazi.

Izvor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Čuveni modni dizajner Roberto Kavali preminuo je u aprilu ove godine u svojoj 83. godini, samo godinu dana nakon što je postao dečaka Đorđa kog mu je rodila bivša manekenenka i njegova dugogodišnja devojka Sandra Nilson. 

Nakon njegove sahrane, lepa misica kao da je nestala sa lica zemlje, a do sada se oglasila samo jednom, kada je na svom profilu objavila fotografiju njene i Robertove bebe. 

"Đorđe……. Volim te više od svega na svetu", napisala je u junu, a nakon toga, na njeno profilu se nisu mogle videti nove objave. 

Ni paparaci nisu bili srećnije ruke, te se Nilson nije mogla nigde videti, kao da ju je progutala zemlja. 

Doduše, Sandra se povukla iz javnosti još pre nego što će postati majka, te je čak i proredila objave sa Robertom, zbog čega se mislilo u jednom trenutku i da je par raskinuo. 

Međutim, ispostavilo se da je slavni dizajner bio teško bolestan, a u isti mah, ona je krila da će dobiti i bebu. 

Izvor: Printscreen/Instagram

Kada se Đorđo rodio, lepe vesti je otkrio upravo Kavali koji je izjavio da su ovo ime izabrali da bi odali počast njegovom ocu kog su ubili nacisti. 

"Sandra je dobro. Beba, koja je rođena pre nedelju dana baš ovde u Firenci, je prelepa i bilo je zaista emotivno videti ga odmah nakon što je došao na svet. Zove se Đorđo, kao i njegov deda, moj otac koga su nacisti streljali u masakru u Kavrilji kada sam imao četiri godine", rekao je tada Roberto za magazin Novela 2000.

Nakon toga, usledio je muk, a onda je, ni godinu dana kasnije, stigla vest da je Kavali preminuo

Izvor: Profimedia

Na sahrani dizajnera pojavile su se i njegove bivše žene, kao i ostalih petoro dece koje je dobio sa njima, i činilo se da nema nikakvih problema u porodici. 

No, mnogima nije promaklo da je jedna od Kavalijevih ćerki došla na sahranu u belom, kao i da se Sandri nijednom nije približila, što je dovelo do komentara da u porodici nije sve "med i mleko". 

Izvor: LiveMedia / ddp USA / Profimedia

Očekivano, mnogi su se pitali i kome je dizajner ostavio svoje bogatstvo, ali iako ova informacije nisu dostupne široj javnosti, čini se da su svi "ispoštovani", a naročito Sandra koja je provela sa njim poslednje godine i koja je ostala sa malom bebom.

Šuškalo se i da se Nilson sa bebom preselila u Švedsku gde joj je Kavali kupio ostrvo, a sve kako bi imala što normalniji život, bez pritiska medija i javnosti.

Ovako nešto ne čudi ako se uzme u obzir da je svako njeno pojavljivanje sa pokojnim dizajnerom ispraćeno gomilom negativnih komentara. Čak i prošlog leta, kada su poslednji put bili u javnosti, mnogi su komentarisali da je Kavaliju dadilja, jer mu je sve vreme pomagala da hoda i da sedne. Da ne govorimo o daleko brutalnijim komentarima poput da sad "menja pelene i bebi i Robertu".

Izvor: Profimedia

Inače, dizajner je bio u vezi sa Sandrom od 2008, a nekoliko godina kasnije navodno joj je kupio privatno ostrvo u Švedskoj, vredno 2,2 miliona funti, koje uključuje luksuznu vilu sa četiri spavaće sobe, kolibu za lov, bazen, golf teren za golf...

Redovno ju je obasipao skupim poklonima, luksuznim putovanjima, te je vema brzo postalo jasno da je nekadašnja manekenka živela poput kraljice od kako je sa "kraljem mode".

Iako su ih zbog ogromne razlike u godinama svi ismevali, oni se na glasine nisu obazirali, već su isključivo bili fokusirani na njihovu vezu, čime su dokazali da prava ljubav ipak ne poznaje godine.

Izvor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dizajner je i javno isticao da mu je Sandra najveći oslonac, ali to nije promenilo mišljenje šire javnosti da bivšu manekenku zanima samo Kavalijev novac jer je poznato da je za nju izdvajao impozantne milionske cifre, a mnogi smatraju i da je platila visoku cenu da bi imala novca.

"Džaba joj milioni kad je morala da ljubi njegovo opušteno telo","Uzalud i bogatstvo i ostrvo i skupi pokloni kad je bila mama i bebi i Kavaliju u 83.", pisali su ljudi, međutim, sumnjamo da ove kritike dotiču Sandru koja je sada ko zna gde i baškari se u luksuzu.

Pogledajte u galeriji u nastavku još fotografija Sandre i Roberta:

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.