Zvijezde i tračevi

RIJALITI CICA RASKLINKALA DŽENIFER LOPEZ: Vidjela pjevačicu prije svađe sa paparacima, tvrdi da je sve namješteno

Autor Dragana Tomašević

Vitni Port, nekadašnja učesnica rijaliti šou programa "The Hills" u podkastu otkrila da je gledala šta je radila Dženifer Lopez na odmoru.

Izvor: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prije nekoliko dana svijet je obišao snimak Dženifer Lopez kako viče na paparace koji je prate u stopu tokom njenog odmora. Sada je nekadašnja zvijezda rijalitija "The Hills" Vitni Port, sa suprugom Timom Rozenmanom, rešila da raskrinka slavnu glumicu i pjevačicu.

Vitni je bila u Hemptonsu kada i Dženifer, i prepričala je situaciju kada je "izgledala slatko" samo da bi je paparaci slikali. Susret sa paparacima je, prema njenoj tvrdnji, isplaniran, a Lopezova čak nije ni uradila ono što je trebalo...

"Vidjeli smo Dženifer kako ide da kupi sladoled, a pritom nije ni ušla u poslastičarnicu. Vozila je bicikl, paparaci su napravili par slika, a onda je otišla. Sve je bilo iscenirano", rekla je Vitni, na šta je njen suprug komentarisao da je "čudna" i "željna pažnje":

"Ona je svuda i stalno izgleda savršeno, a sve to radi da bi se pisalo i pričalo o njoj", rekla je Vitni, nakon čega je sa suprugom prokomentarisala: "Ja da imam para kao Dženifer, odavno bih završila sa svim tim".

"Već je najpoznatija na svijetu, zašto bi to radila? Djeluje nepotrebno, zašto mora da nastavlja? Traži pažnju?", pitao se Rozenman.

Pogledajte:

Vitni Port o JLO
Izvor: YouTube/Whitney Port