Zvijezde i tračevi

VILIJAM BIO PIJAN, A BIVŠA ISKORISTILA SITUACIJU: Tad su svi saznali za Kejt

Bivša partnerka princa Vilijama otkrila kako je saznala da je u vezi sa Kejt Midlton

Izvor: Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton, prolazi kroz najteži životni period. Mediji mjesecima unazad pišu prvo o njenom "nestanku" i potencijalnom razvodu od princa Vilijama, a potom i, nažalost, dijagnozi koju je podijelila sa javnošću putem snimka na društvenim mrežama.

Tračevi koji danas okružuju pripadnike britanske kraljevske porodice, samo su podsjetili na jedan ljepši period, kada je "glavni trač" bio da se prestolonasljednik zaljubio u koleginicu Kejt.

Kejt i Vilijam su u aprilu ove godine proslavili 13. godišnjicu braka, a mediji su tek nedavno, zahvaljujući cimerki s kojom se princ ranije zabavljao, saznali i kako je njihova ljubavna priča zapravo počela.

U novoj knjizi Roberta Džobsona, bivša djevojka princa Vilijama otkriva da je ona odgovorna za to što je romansa princa i Kejt otkrivena grupi prijatelja s fakulteta, piše "Njujork post":

Par se upoznao 2001. godine, dok su bili studenti u Škotskoj, a njihov odnos je bio prijateljski. Stvari su se promijenile kada je Kejt, u već sada čuvenoj, providnoj haljini prošetala modnom pistom, a Vilijam prijatelju šapnuo: "Baš je zgodna".

Sljedeće godine su Vilijam i Kejt postali cimeri, sa još dvoje studenata, i iako su svi naslućivali da su u emotivnoj vezi, oni to nisu pokazivali, niti pričali o tome. A, onda je došla Karli Mesi Birč, njegova bivša djevojka, koja je studrala na istom fakultetu, i koja je tokom igre, razotkrila vezu.

U pitanju je igra "Nisam nikad", tokom koje prijatelji odgovaraju na škakljiva pitanja, a Karli je, razotkrila njihovu vezu pitanjem upućenim VIlijamu:

"Nikad nisam bio u vezi sa dvije osobe u ovoj sobi".

Ovo pitanje je Karli postavila jer je pretpostavila da je Vilijam jedini koji će odgovoriti jesam - bio je sa njom, što znači da će, svojim potvrdnim odgovorom otkriti da je u vezi sa Kejt koja se nalazila u sobi.

"Ne mogu da vjerujem da si to upravo rekla", navodno joj je rekao princ, koji je do tada već popio nekoliko čašica alkohola. Iako je tad bio ljut na bivšu djevojku, sve je zaboravio 2011. godine, kada je stao pred oltar sa današnjom princezom od Velsa, a bivšu djevojku pozvao na vjenčanje.

"Često bi ih vidjeli u šetnji ili kako voze bicikle i idu na predavanja. Razgledali su radnje ili provodili mirne večeri kod kuće", piše Džobson u svojoj knjizi "Katarina, princeza od Velsa".

Službeni intervju para 2010. dao je uvid u njihov odnos. "Uselili smo se zajedno, kao prijatelji. Živjeli smo i s nakoliko drugih prijatelja i odatle su stvari jednostavno procvjetale. Samo smo se malo više viđali, malo više družili i radili svašta", pričao je princ Vilijam.