Zvijezde i tračevi

Pomirili se Karleuša i Duško Tošić? Pao dogovor pjevačice i fudbalera, iznenadićete se šta je kome pripalo

Autor Dragana Tomašević

Pjevačica Jelena Karleuša i Duško Tošić su postigli dogovor o podjeli imovine, ali i sporazum da budu u korektnim odnosima

Izvor: Mondo/Stefan/Stojanović

Pjevačica Jelena Karleuša iza sebe ima turbulentan period kada je njen brak, odnosno razvod od Duška Tošića u pitanju. Nakon brojnih medijskih istupa u kojima je otkrila da "ne komunicira sa Duškom", odnosno objavljivanja prepiske sa Tošićevim advokatom, par je navodno konačno postigao sporazum koji se tiče, ne samo podjele imovine, već i odnosa koji vladaju među njima.

"Cjelokupna slika u njihovom slučaju sada dobija ram. Oboje su spustili loptu i shvatili da od svađe, prepirke i javnog prepucavanja nema ništa. Sa advokatima su uspjeli da se dogovore o raspodjeli imovine, ali tu je ostao onaj ljudski faktor - međusobna komunikacija koja nije bila na zavidnom nivou. Ne bih da ulazim u detalje tog odnosa, ali, koliko znam, javnih prozivki ili napada više neće biti. Recimo, Jelena radi skoro cijelo ljeto u Crnoj Gori. Klubovi su puni i Duško je imao razumijevanja za to, pa je sa zadovoljstvom otputovao sa djecom na odmor", rekao je izvor Kuriru i dodao:

"Njih dvoje u poslednje vrijeme zaista lijepo komuniciraju. Nije da se čuju svakodnevno, ali se dogovaraju o stvarima koje su im prioritet, a to su prije svega njihove naslednice. Upravo zbog toga su i odlučili da više neće imati epizode kao doskoro, da se javno svađaju i kontaktiraju samo preko pravnih zastupnika. Jelena će se ubuduće svakako maksimalno posvetiti karijeri jer planira da održi regionalnu turneju sa velikim koncertima, pa joj dodatni stresovi nisu potrebni".

Jelena Karleuša i Duško Tošić su tokom zajednice stekli nekoliko skupocjenih nekretnina, i to na ekskluzivnim lokacijama u Beogradu.

Vila na Dedinju, koju je bivši fudbaler kupio prije šest godina od Dragana Stojkovića Piksija, vrijedna 2.500.000 eura, a u kojoj Karleuša živi sada s ćerkama, ostaće u njenom vlasništvu.

Pogledajte Karleušinu kuću s bazenom:

S druge strane, luksuzni stan na dva nivoa u Lisičjem potoku, u kojem su porodično živjeli godinama, kao i nekretnina na Dedinju, koja se nalazi u neposrednoj blizini ovog dupleksa, ostaju sportisti. On je napravio i kuću u Orlovatu, u mjestu gdje živi njegova mama, koja takođe ostaje na njegovoj imovinskoj karti. Takođe, obje ćerke su obezbijeđene vrijednim nekretninama.