Zvijezde i tračevi

"BIO SAM NA ODVIKAVANJU, TO NIKO NIJE ZNAO" Šok priznanje vjerenika najlepše žene na svijetu

Izvor Kurir

"Više ne pijem. Nisam pio od prošlog avgusta", kaže muzičar, koji je na odvikavanje otišao nakon završetka svoje evropske turneje 2023. godine.

Izvor: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia

Reper Mašin Gan Keli je u podkastu "Dumb Blonde" otkrio da je bio na rehabilitaciji u avgustu 2023. i da je od tada trijezan.

"Više ne pijem. Nisam pio od prošlog avgusta", kaže muzičar, koji je na odvikavanje otišao nakon završetka svoje evropske turneje 2023. godine.

"Nisam to nikome ni rekao, samo najbližima. To je bio prvi put da sam otišao na odvikavanje", rekao je. Kaže da je na rehabilitaciji otkrio kako upravljati svojim telom i koje su druge metode da se nosi s bijesom.

Svjestan je da je pretjerivao

Kaže da je primijetio da su njegovi psihijatri ranije odustali od njega, te da je tada postao svjestan u kakvom je stanju i pomirio se s tim.

"Susreo sam se s mnogo psihijatara, neki su odustali od mene, i mnogi terapeuti su učinili isto. Postao sam svjestan kakvo je moje stanje i pomirio sam se s tim", otkrio je. Međutim, kaže da mu je Megan Foks puno pomogla tokom trežnjenja.

"I dalje prihvatam činjenicu da će ovo putovanje biti teško za mene. Jako sam strog prema sebi, ali sam srećan što se osjećam dovoljno prijatno da pokažem ljudima ko sam ja", rekao je. Kaže da je pretjerivao s alkoholom i marihuanom, ali da je koristio i druge supstance, poput kokaina i heroina.

"Potpuno sam trijezan od svega", zaključio je.

Prije odvikavanja šuškalo se da je raskinuo s Megan

Prije nego što je otišao na odvikavanje šuškalo se da je raskinuo s Megan. Ona je prestala da ga prati na Instagramu, te su kružile glasine da je njihovoj vezi presudila treća osoba. Međutim, Megan je u oktobru 2023. objavila fotografiju s Kelijem, čime je potvrdila da su i dalje zajedno.

Megan i Mašin Gan Keli su svoju vezu započeli 2020. nakon njenog razvoda od Brajana Ostina Grina. Navodno su se zbližili tokom snimanja filma "Midnight in the Switchgrass". Vjerili su se u januaru 2022.