Zvijezde i tračevi

OTKRIVEN BIJEDAN NADIMAK KOJI SU VILIJAMOVI PRIJATELJI DALI KEJT: Princ odlijepio kad ju je vidio "golu"

Autor Jelena Sitarica

Kejt Midlton na samom početku veze sa Vilijamom nije bila omiljena kod njegovih prijatelja

Izvor: Profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam danas su u skladnom braku i najveća su podrška jedno drugome. Međutim, njihovi počeci nisu bili tako sjajni. Poznato je da su na početku veze raskinuli, jer Vilijam nije bio spreman da se veže. 

Krah veze je uslijedio za doček Nove godine, što je Kejt ostavilo u suzama. No, kasnije te godine, par je ipak uspio da izgladi odnose, i od tada se nisu više razdvajali.

Inače, iskrice između njih su planule kada je Vilijam prvi put vidio Midlton na studentskoj reviji. Ona je prošetala u providnoj haljini i vešu, na šta je princ "odlijepio". 

Izvor: Malcolm Clarke / Daily Mail / Shutterstock Editorial / Profimedia

Međutim, to što je bio lud za Kejt, nije spriječilo njegove prijatelje da mu "blate" djevojku. Tek se zapravo nedavno saznalo koji grozan nadimak su joj dali.

"Snobovi" iz Vilijamovog društva ismijevali su je zbog skromnog porekla i činjenice da joj je majka svojevremeno radila kao stjuardesa. 

Izvor: Profimedia

Nadimak je, tvrdi kraljevska stručnjakinja Kejti Nikol, glasio "Doors to Manual", što je na engleskom jeziku poruka posade aviona nakon što se isključi automatski režim vrata i prelazi na ručni.

Nikolol je za podkast Vanity Fair Dynasty rekla da Kejt Midlton nikada nije reagovala ljutnjom na ovaj pokušaj ruganja, ali jedna osoba bliska Palati kaže da su današnjoj supruzi princa Vilijama osjećanja tada ipak bila povrijeđena, iako nije dopuštala da se to primijeti.

Izvor: Tom Simpson / Sipa Press / Profimedia

"Nikada nisam vidio niti čuo da je izgubila živce", kaže neimenovani izvor za magazin Sunday Times i dodaje da je za to trebalo mnogo otpornosti i snage.