Zvijezde i tračevi

VIKTOR TROICKI LJUBI SLAVNU LJEPOTICU: Uzeo 200.000 eura zbog Novaka, ona ga "oduvala" na prvom dejtu

Autor Katarina Bojović

Viktor Troicki dugo je u skladnom braku sa bivšom manekenkom Aleksandrom.

Izvor: Instagram/aleksandratroicki

Novak Đoković osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu i pored toga od države Srbije dobija 200.000 eura, kao i njegov tim.

Među njima je i Viktor Troicki koji je vatreno bodrio Noleta sa tribina. Novac će leći i na njegov račun, budući da je on trener olimpijskog tima Srbije. Troicki inače već dugo živi u blagoj medijskoj ilegali. Otkako se oženio i postao otac, sve ga ređe viđamo na javnim dešavanjima.

Pored uspješne karijere može se pohvaliti i divnim porodičnim životom. Već dugo je u skladnom braku sa poznatom manekenkom Aleksandrom Troicki sa kojom je dobio dvije ćerke. Aleksandru mnogi znaju i kao devojku sa televizije koja je bila u brojnim spotovima domaćih pjevača.

Najprimjećenija je bila kod Kneza:

Viktor je jednom prilikom istakao da je lijepu manekenku upoznao sasvim slučajno, ali i da je njen broj telefona dobio tek posle sedam mjeseci.

"Sa ženom je upoznavanje bilo spontano. Bio sam na pripremama na Kopaoniku, a ona je imala slikanje za naslovnu stranu auto-časopisa. Ušli smo u konverzaciju, ali je ona bila... kako da ti kažem, rezervisana. Sjutradan sam slučajno naletio na nju. Kasnije sam je sreo još nekoliko puta. Broj telefona dala mi je tek posle sedam mjeseci! Vjerovatno sam zato i zagrizao i htio da dođem", priča Troicki.

Pogledajte Aleksandrine slike: