Zvijezde i tračevi

KLADIO SE NA NOLETA I UZEO 1.363.000 DINARA: Prije par godina pisao Jeleni Đoković, sad poručio 'Hvala, tebra'

Autor Dragana Tomašević

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, pokazao je da je zahvaljujući pobjedi Novaka Đokovića, zaradio "brdo para"

Izvor: Kurir/Dado Đilas/Youtube/Baka Prase/Printscreen

Srpski teniser Novak Đoković, juče se okitio olimpijskim zlatom, nakon skoro 3 sata igre protiv Karlosa Alkaraza. Društvene mreže su se usijale od emotivnih čestitki upućenih najboljem srpskom reketu, ali jedna objava se razlikovala od ostalih.

U pitanju je "čestitka" koju je Bogdan Ilić, jutjuber poznatiji kao Baka Prase poslao Noletu, a koja je zapravo tiket koji je on odigrao pred finale Olimpijskih igara.

 Baka Prase je odlučio da se kladi na Đokovićevu pobedu u finalu protiv Španca Karlosa Alkaraza. On je uplatio 470.000 dinara, a osvajanje zlata donijelo mu je dobitak od 1.363.000 dinara. Nakon Đokovićeve pobjede, Baka Prase odlučio da se na svom Instagramu javno zahvali Đokoviću rečima "Hvala, tebra".

Izvor: Instagram/bakaprase

Baka Prase je ranije na svom Jutjub kanalu otkrio da je vodio prepisku sa Jelenom Đoković.

Baka Prase je želeo da se slika sa Đokovićem, ali je znao da će mu biti teško da dođe do njega, pa je "riješio da piše njegovoj ženi":

"Napisao sam da sam ja prvi jutjuber, on prvi reket, pa da bismo mogli da se slikamo. Rekao da sam non stop u restoranu, što jeste istina, ali i da se malo ušliham, i evo šta mi je odgovorila", rekao je Baka u videu objavljenom pre nedelju dana i pročitao poruku Jelene Đoković, koja je glasila:

"Ha-ha-ha, blesav si! Slušaj, u kratkim crtama, jesi najbolji jutjuber. Čestitam ti od srca. Izborio si se na nešto što je tebi bitno. Ja uvjek motrim na mlade ljude i čula sam za tebe, međutim, vrijednosti koje ističeš se ne poklapaju sa onim u šta mi vjerujemo. Ti si izabrao da promovišeš materijalne stvari i pomalo vulgarniji način izražavanja. Mi idemo drugim putem. To ne znači da to što si izabrao ne donosi rezultate", pročitao je Ilić i nekoliko puta ponovio rečenicu "ne poklapaš se".

"Pa Nole psuje, razvaljuje kad izgubi poen, ja sam mala beba za njega", rekao je jutjuber i dodao: "Bolje da je rekla nećemo".