Zvijezde i tračevi

DVOJE ZAPOSLENIH GA IZVLAČILO IZ BAZENA: Glumac koji je promijenio lični opis doživio nesreću, hitno prebačen u bolnicu

Autor Dragana Tomašević

Glumac Zek Efron je primljen u bolnicu na Ibici nakon "incidenta"

Izvor: YouTube/screenshot/Baywatch

Glumac Zek Efron, nekadašnja zvijezda tinejdž filmova "High school musical", "Čuvari plaže" i Netfliksovog filma o serijskom ubici Tedu Bandiju, prebačen je juče u bolnicu na Ibici.

Efron, koji poslednjih dana "krstari Evropom", doživio je nesreću na bazenu, zbog čega je dvoje zaposlenih u iznajmljenoj vili moralo da reaguje.

Glumčev agent je potvrdio da je "došlo do incidenta", ali nije želio da otkriva detalje, a na insistiranje medija da kaže zbog čega je Efron u bolnici, odgovorio: "Iz predostrožnosti", prenosi TMZ.

Prije nekoliko godina je Efron doživeo nesreću u domu, kada se okliznuo o pod vile i udario licem u betonsku fontanu. Tada je doživio povrede zbog kojih je operisao vilicu, ali mediji i fanovi su, nezadovoljni ovim objašnjenjem, tvrdili da je bio u bolnici zbog plastične operacije koja je drastično promijenila njegov izgled.

Slika prije i posle incidenta u kući:

Izvor: YouTube/screenshot/Baywatch/Clevver News

Glumac je ovim povodom u jednom intervjuu rekao:

"To je nesreća koja se dogodila kada sam u čarapama trčao po kući. Okliznuo sam se, udario u fontanu i pao na zemlju. Bio sam bez sveijsti kada su me našli, i sjećam se da sam se dodirnuo po licu i napipao kost koja mi štrči", rekao je Efron u poslednjem intervjuu i otkrio zašto nije ranije pričao o tome i zaustavio priče o plastičnoj operaciji.

"Kada bi me pogađale takve stvari koje se pišu i pričaju o meni, sigurno ne bih bio u stanju da se bavim ovim poslom".