Zvijezde i tračevi

BIVŠI PRONAĐEN MRTAV, ONA SMUVALA OŽENJENOG: Ko je teniserka čiji je emotivni život punio naslovnice?

Autor Katarina Bojović

Arina Sabalenka pored uspješne teniske karijere, više puta je bila u centru interesovanja zbog svog emotivnog života.

Izvor: DAVID GRAY / AFP / Profimedia

Iako je teniska publika obožava, Arina Sabalenka više puta je bila na meti negativnih komentara i skandala zbog svog privatnog života.

Sredinom marta sve je šokirala informacija da je njen dečko, bivši hokejaš Konstantin Koltsov (43) pronađen mrtav u jednom hotelu Majamiju. Nakon što se spekulisalo u javnosti da je pitanju samoubistvo, Sabalenka je javnosti saopštila da oni već neko vrijeme nisu bili zajedno.

To je navodno bio povod da počnu spekulacije da su upravo ljubavni problemi bili razlog samoubistva. Arina ovakve navode nikada nije komentarisala, a u svom prvom oglašavanju se zahvalila navijačima na podršci i izlivima ljubavi, nakon smrti njenog dečka, s kojim je provela tri godine.

"Vaše brižne poruke mi mnogo znače i nosim ih sa sobom svakog dana. Veoma sam vam zahvalna za sve", istakla je Beloruskinja tada na Instagramu.

Pogledajte njihove zajedničke slike:

Sabalenka je nastavila svoju karijeru, priče i komentari su se stišali, a onda je krenulo "sve ispočetka" kada je pokazala da je spremna da nastavi dalje, podijelivši fotografije s novim dečkom.

Kako su prenijeli mediji, u pitanju je Jorgos Frangulis, uspješni brazilski biznismen grčkog porijekla. On je poznat kao direktor "Oukberija", kompanije koja se bavi proizvodnjom zdrave hrane, i jedan od sponzora Formule 1.

Ono što je posebno interesantno u čitavom slučaju je da je Brazilac oženjen, a kada je supruga saznala za Sabalenku, navodno je podnijela zahtjev za razvod.  Nakon što su osvanule fotografije bjeloruske teniserke s biznismenom, oglasila se njegova supruga Beh Armentano. Kako je prenio Daily Mail, ona je na pitanje jednog teniskog fana da li joj je "Sabalenka uništila brak" odgovorila:

"Udata sam za Jorgosa, ali tražiću razvod. Oni su u vezi još od Kalifornije", odgovorila je.

Slično se Sabalenki dogodilo i sa Koltsovim, koji je takođe bio oženjen kada je upoznao, dok je imao i troje djece iz tog braka.

Pogledajte Arinu sa novim dečkom: