Zvijezde i tračevi

"MALO ME JE SRAMOTA" Željko Joksimović nikada neće zaboraviti ono što mu je supruga Jovana priredila

Autor Anja Konstantinović

Željko Joksimović rihetko govori o privatnom životu, ali je jednom prilikom otkrio malo poznate detalje odnosa sa suprugom Jovanom.

Izvor: Instagram/jjovanajoksimovic

Voditeljka Jovana i pjevač Željko Joksimović važe za jedan od najuspješnijih i najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a njihova ljubav rodila se na njima najpoznatijoj teritoriji - pred kamerama. Upoznali su se 2008. godine dok su vodili Evroviziju i tada su oboje bili emotivno zauzeti.

Jovana je priču o njihovoj ljubavi podijelila samo jednom, ali i priznala da joj današnji životni saputnik tada nimalo nije bio simpatičan. Ipak, vremenom je promijenila mišljenje. U ljubavi uživaju 16 godina, a kruna njihove ljubavi su sin Kosta i ćerke Ana i Srna.

Svoju ljubav trude se da sačuvaju od očiju javnosti, međutim, pjevač je jednom prilikom iznio detalje njihovog odnosa i priznao da je Jovana mnogo romantičnija od njega.

"Nikada se nisam smatrao romantičnim, malo me je sramota", rekao je svojevremeno Željko Joksimović uz osmijeh i dodao da se romantičnim stvarima bavi njegova supruga Jovana: "Ona je meni čestitala rođendan i do pola koncerta nisam vidio da je ona organizovala lentu preko cijele arene i kad su upalili svjetlo ja sam rekao: 'Jao'".

Pjevač je nedavno pričao otvoreno o djeci, te istakao da su svjesni da im je tata zvijezda: "Moja djeca do prije nekoliko godina nisu znala ko sam ja i koje su moje pjesme. Sada kada su osvijestili da sam javna ličnost i da druga djeca znaju moje pesme, postalo im je interesantnije. Nisam ih time opterećivao. Zadovoljni su svim, opčinjava ih evrovizijski opus".