Zvijezde i tračevi

ŽENINOJ DRUGARICI NAPRAVIO DJECU, ZAVRŠILI NA SUDU: Prvak Evrope zagorčao sebi život, ljubavnica ga špijunirala

Autor Anja Konstantinović

Fudbaler Kajl Voker zagorčao je sebi život kada je prije nekoliko mjeseci otkriveno da je ženinoj najboljoj prijateljici napravio dijete.

Izvor: Instagram/screenshot/laurygoodman91/annievkilner/Twitter/sportbible/printscreen

Engleski fudbaler Kajl Voker iz Mančester sitija našao se u centru svjetske pažnje kada ga je supruga Eni Kilner "isterala iz kuće" zbog nevjerstva. On se upustio u ljubavnu aferu sa njenom drugaricom manekenkom i rijaliti učesnicom Lorin Gudman. S Eni ima troje djece, dok je ljubavnici napravio još dvoje.

Cio svijet je gledao u čudu kada su ga na Evropskom prvenstvu i supruga i ljubavnica bodrile s tribina, doduše, morale su da sjede na različitim stranama, ali obije su djecu obukle u "tatin dres". Fudbalski as trenutno ima sudski proces oko djece sa ljubavnicom Gudman, a sudeći prema informacijama koje cure iza zatvorenih vrata sudnice se vodi pravi rat, a slučaj je dostigao vrhunac prije dvije nedelje.

Engleski fudbaler je u poslednje četiri godine upleten u izuzetnu pravnu borbu oko izdržavanja djece koju je dobio sa influenserkom Lorin Gudman. U januaru se ispostavilo da je Voker, koji je već oženjen i ima četvoro djece, dobio ćerku sa Gudmanovomm, četiri godine nakon što su već dobili sina.

Žena ga izbacila, s ljubavnicom završio na sudu

Očekivano, to je rezultiralo da ga njegova supruga Eni Kilner izbaci iz njihove bračne vile vrijedne 3,5 miliona funti u Češiru, nakon čega je iznajmio obližnje imanje za 20.000 funti mjesečno u pokušaju da nastavi da se bori za svoj brak.

Od tada, i Voker i Gudmanova su davali intervjue za različite medije, ali su sudske prepiske ove komplikovane drame i zapanjujuća količina novca koja je upletena u cio spor, zapravo ostali tajna. Sve do danas, kada je donijeta neuobičajene presude koja je ukinule ograničenja na izvještavanje, što znači da su detalji ove prave sapunske opere, konačno isplivale u javnost.

Prema presudi, Voker koji zarađuje prijavljenih 160.000 funti nedeljno, opisan je od sujdije Edvarda Hesa kao "prizeman i razuman", dok je za njegovu bivšu ljubavnicu otkriveno da je jednom bila krivično gonjena za prevaru i da trenutno ima svega 10.000 funti imovine na svoje ime. U spisima se navodi i da je suprotna strana okrivljuje da se ponaša kao rasipnica koja je "trošila novac kao da sjutra ne postoji" i tretirala Vokera kao "čekovnu knjižicu bez granica".

Pogledajte ljubavnicu u galerij ispod:

"Da sam bio slikar i dekorater, znam da ovo ne bi otišlo ovako daleko", navodno je Voker rezimirao svoju situaciju jednostavnim riječima, kako prenosi Daily Mail.

Želi da ga opelješi

Tokom dva dana sudske drame, Gudmanova je preko Višeg suda tražila od Vokera da joj kupi vilu od 2,4 miliona funti, a potom zahtijevala alimentaciju za izdržavanje visini od 350.000 funti plate. Navodi se i da je pokušala da ga navede da se suoče na sudu svega 12 sati od poslednjeg zvižduka na finalu Evropskog prvenstva u fudbalu. Takođe je navela i da joj je potrebno polaganje travnjaka vrednog 31.000 funtu jer vjeruje da će njena jednogodišnja ćerka Kinara, koja još puzi, postati "lavica", odnosno engleska ženska fudbalska zvijezda.

Ono što je najšokantnije iz spisa je otkriće da je bivša ljubavnica molila Vokerovog komšiju da špijunira njega i njegovu suprugu Eni preko baštenske ograde, kako bi prikupila informacije o njihovom braku, rekavši da je "spremna da ih dokrajči".

Zahtijevala je, takođe, i mercedes od 70.000 funti i još jedan auto od 30.000 funti za dadilju, kao i da joj je potrebno 500 funti mjesečno da održava hidromasažnu kadu isključivo za dječiju upotrebu. I još 500 funti mjesečno za baštovana i 1.440 funti mjesečno za čistaču.

A tu je i žena:

Međutim, u poslednjem dvodnevnom obračunu na sudu, svega 48 sati nakon razarajućeg poraza Engleske od Španije na Evropskom prvestnvu, odbrambeni igrač Mančester sitija se vratio u napad. Obučen u crno odijelo, sa vjenčanim prstenom na ruci, odbio je da uspostavi kontakt očima sa bivšom ljubavnicom dok je ona zurila u njega sa mjesta za svjedoke. Ona je sa druge strane imala čitavu predstavu pri ulasku u sudnicu, pokrivajući lice sakoom i tražeći od reportera da je ne slikaju.

Vokerove napaćene supruge Eni nigdje je nije bilo. Oni koji je poznaju kažu da je bodrila muža na terenu, ali da se potom vratila iz Njemačke kući sa četvoro djece.

Fudbaler ismijavao njene zahtjeve

Tokom sudskog suočavanja, Voker je ismijavao zahtev da plati 16.000 funti namenjenih za nameštaj za dečije sobe, na dve bele kožne sofe po mjeri, riječima : "Mislim da to nije prilagođeno djeci". Takođe se osvrnuo na ljubavnicine navike u trošenja, otvoreno pitajući njenog advokata: "Gospođo Grej, koliko ljudi biste željeli da platim? Hoće li ona i kuvara?"

A bilo je i suza. Tokom svjedočenja Gudmanova je opisala svoju bol čitajući Vokerov intervju za "The Sun" koji je dao ranije ove godine, u kojem je njihovu aferu opisao kao grešku, na šta je fudbale samo prezrivo odmahnuo glavom i odbio da sretne njen pogled.

Izvor: Profimedia