Zvijezde i tračevi

VLAHOVIĆ "UHVAĆEN" SA DJEVOJKOM NA IBICI: Uživaju u najskupljem klubu na ostrvu, pa im popustile kočnice

Autor Marina Cvetković

Dušan Vlahović uslikan je u ludom provodu na Ibici sa nepoznatom djevojkom.

Izvor: Printskrin/Instagram

Dušan Vlahović odlučio je da maksimalno iskoristi ljetnji odmor, i da iz sebe izbaci svu negativnu energiju, nakon što se kao reprezentativac Srbije vratio sa Evropskog prvenstva u Njemačkoj.

Napadač Juventusa se i ove godine odlučio za odmor na mondenskom španskom ostrvu Ibici, a društvo su mu pravili djevojka Vanja Bogdanović i nekoliko bliskih prijatelja. Oni su preko dana uživali na krstarenjima na luksuznoj jahti, pa je tako Vlahović sa svojim pratiocima na Instagramu podijelio i kako se sunča, meditira, ali im je pokazao i svoje mišiće. Očigledno da mu i društvo i mir koji ima i te kako prijaju. Večernje sate koristili su za izlaske po najpopularnijim diskotekama na ostrvu.

Izvor: Printscreen/Instagram

Ekipa Kurira našla se na Ibici u istom trenutku kad i popularni Duci, a na paparaco fotografijama koje donosimo možete vidjeti kako to izgleda kad se fudbaler opušti za sve pare. Vanja i on su s prijateljima uživali u jednom od najpoznatijih klubova na ostrvu, a da im je muzika koju je di-džej puštao izuzetno prijala, vidjelo se i po tome što su sve vrijeme đuskali, grlili se, ljubili i uživali u svojoj ljubavi ne obazirući se na poglede prisutnih.

Oboje su se odlučili za ležeran stajling, pa je fudbalerova izabranica zablistala u crnoj haljini s golim leđima, dok je Dušan imao bijelu košulju uz koju je poneo skupocjeni nakit.

Izvor: Instagram printscreen / vlahovicdusan

Golupčići su nakon zajedničkog odmora napustili Španiju, pa je svako otišao na svoju stranu. Vanja je tako prije nekoliko dana viđena u Beogradu s prijateljicama na večeri u jednom restoranu, dok se Dušan vratio svojim obavezama u Juventusu. Dušan i Vanja, kako su mediji navodili, poznaju se odmalena, a nakon raskida emotivni partneri obnovili su romansu, pa je ona danas napadaču Serije A najveća podrška u svakom smislu.

Izvor: Printscreen/Instagram

Paparaco Kurira i prošlog ljeta je na Ibici ekskluzivno fotografisao Dušana Vlahovića tokom jednog večernjeg izlaska. On je tada dio odmora proveo na grčkom ostrvu Mikonos, gdje je uživao u društvu atraktivnih djevojaka, a onda je uslijedio odlazak na Ibicu! Tamo je uslikan u jednom poznatom klubu, gdje je pomno pratio nastup go-go plesačica iz Brazila.

Dušan je tada bio u malo drugačijem izdanju od onog na koje smo navikli jer je nosio naočare. Smjestio se odmah pored di-džeja i bio je prava zvijezda večeri, pa su mu svi prilazili i željeli da se fotografišu s njim.

Pogledajte kako izgleda djevojka koja je Vlahoviću ukrala srce: