Zvijezde i tračevi

Stigli na kampovanje, pa se odmah poskidali: Verica Rakočević javno uputila poruku 35 godina mlađem Veljku

Autor Marina Cvetković

Modna kreatorka Verica Rakočević trenutno uživa na odmoru sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem.

Izvor: Instagram printscreen / kuzmancevicv

Modna kreatorka Verica Rakočević već 10 godina uživa u braku sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem. Verica i Veljko ne obaziru se na reakciju pojedinaca zbog njihove razlike u godinama, a o svom odnosu su u više navrata otvoreno govorili.

Kao i svake godine, oni su leto odlučili da provode u svojoj kamp prikolici, a Veljko je na svom Instagram nalogu podijelio fotografiju sa kampovanja. Veljko je na fotografiji bio bio bez majice, dok je Verica pozirala u lanenoj košulji.

"Moj izbor, zauvijek", napisala je modna kreatorka u komentaru i dodala emotikone srca. 

Izvor: Instagram/kuzmancevicv/screenshot

Verica je otkrila da joj se život otkako je sa Veljkom promijenio iz korena, a priznala je da joj kampovanje izuzetno prija.

"Kada ti je samo nebo granica. Krenuli smo pa gde se zaustavimo. Kada sam na vagu stavila Veljkove vrline i mane, shvatila sam da bi nam, da nije takav, život bio dosadan. Danas zbog njega, umjesto u hotelima s pet zvjezdica, ljetujem u kamperu", poručila je jednom prilikom.

Izvor: Instagram/kuzmancevicv/screenshot

"Budući da je Verica neko ko pred sobom ima dosta toga da uradi, ali je suštinu već rekla i učinila, nije joj preostalo ništa drugo nego da živi punim gasom, oslobođena svih stega. Što se mene tiče, oduvek me nervirala rečenica: 'Moraš da se smiriš i skućiš'. Nikada nisam razmišljao gdje ću i šta ću za dvije, tri ili pet godina. Nije mi potreban stan niti zidovi. Nomad sam i potpuni ludak koji život shvata kao igru. U tome smo vrlo slični", ispričao je Veljko Kuzmančević za magazin "Story".

Još slika Verice i Veljka sa kampovanja pogledajte u galeriji: